Odotetut Street Fighter V -päivitykset saapuvat vihdoin alkavalla viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Odotetut Street Fighter V -päivitykset saapuvat vihdoin alkavalla viikolla

27.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Street Fighter V on saamassa nyt alkavalla viikolla kaksin kappalein odotettuja päivityksiä.

Päivityksistä ensimmäinen nähdään jo nyt maanantaina 28. maaliskuuta. Sen myötä Street Fighter V saa uuden Challenges-pelitilan, jonka on tarkoitus tarjota aiempaa parempia opastuksia pelin hahmojen ja mekaniikkojen hallintaan sekä myös tuoda peliin uuden haasteosuuden, jossa pelaajat voivat ansaita pelin Fight Money -virtuaalivaluutta erilaisia komboja harjoittelemalla. Päivityksen ansiosta peli saadaan tukemaan vihdoin myös kahdeksan pelaajan verkkoauloja, ja mahdollistaapa se myös paras kolmesta -tyyppisten Ranked-otteluidenkin pelaamisen.

Päivityksistä toinen nähdään vuorostaan 30. maaliskuuta. Se avaa pelaajien käyttään vihdoin pelin oman kauppapaikan, josta pelaajat voivat ostaa itselleen peliin niin uusien hahmojen, asusteiden kuin kenttienkin kaltaisia asioita. Ensialkuun kaupasta on mahdollista ostaa sisältöä vain Fight Moneyn voimin sekä kausipassin hankkimalla, mutta tulevaisuudessa Capcom lisää kauppaan myös mahdollisuuden hankkia sisältöä ostamalla oikealla rahalla Zennyksi kutsuttua valuuttaa.

Ensimmäinen kauppapaikalle myyntiin saapuva uusi hahmo on Street Fighter III:sta alunperin tuttu Alex (kuvassa). Capcom on lupaillut, että mikäli Street Fighter V:n nykyisen tarinatilan on vain läpäissyt, pitäisi pelaajilla olla tarpeeksi virtuaalivaluuttaa hahmon hankkimiseen. Hahmoa on mahdollista päästä tosin vielä myös testaamaankin ilmaiseksi, kunhan peli vain saadaan päivitettyä.

Myös sekä Ryun että Chun-Lin tarina-asusteet ovat ilmaisia kaikille kauppapaikan avatessa ovensa.

Alexin lisäksi Street Fighter V on tänä vuonna saamassa myös viisi muuta lisäsisältöhahmoa. Ne ovat Guile, Juri, Balrog, Ibuki ja Urien.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja