Odotukset ylittyivät kymmenkertaisesti – selviytysmisroolipeli Outward on miljoonahitti ja laajenee taas pian / Uutiset / pelaaja.fi

Odotukset ylittyivät kymmenkertaisesti – selviytysmisroolipeli Outward on miljoonahitti ja laajenee taas pian

1.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
The Three Borthers, Outward, Nine Dots Studio, Deep Silver, roolipeli, RPG, survive, selviytyminen, miljoona

Selviytymiskeskeinen rooliseikkailu Outward on rikkonut miljoonan kappaleen rajan, kehittäjä Nine Dots Studio ja julkaisija Deep Silver ovat vahvistaneet. Pelillä meni rajapyykkiin yltämiseen noin puolitoista vuotta, mutta mistään pienestä saavutuksesta ei ole kuitenkaan ollut kyse.

– On vaikeaa löytää sanoja, kun jotain mahdottomaksi katsottua tapahtuu sinulle. Kahden edellisen pelimme flopattua olin erittäin varovainen odotuksissani ja luulin, että 100 000 kappaleen myynti olisi hieno edistysaskel edellisistä yrityksistä. Kymmenkertaisen määrän saavuttaminen on surrealistista, kehittäjä Nine Dots Studion toimitusjohtaja Guillaume Boucher-Vidal toteaa lehdistötiedotteessa.

Outwardin taival ei ole myöskään vielä ohi, sillä uusi laajennus The Three Brothers nähdään pc:llä 15. joulukuuta. Se esittelee peliin uuden Calderan alueen ja tuo mukanaan lisähaasteiden ohella kaupunkirakenteluelementtejä, uusia aseita, kykyjä ja muuta. Esimakua on tarjolla uudella kehittäjävideolla.

Konsoleilla The Three Brothers nähdään ensi vuoden alussa.

Lähde: Deep Silver

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja