Odotus on pian päättymässä: The Division pelaajien testiin ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Odotus on pian päättymässä: The Division pelaajien testiin ensi viikolla

18.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Ubisoft on vahvistanut Tom Clancy's The Divisionin betatestin käynnistyvän ensi viikolla.

Odotetun The Division -toimintapelin betatesti tulee kaikkien pelin ennakkotilaajien saataville, jonka lisäksi testiin valitaan osallistujia pelin verkkosivuilla testaajiksi ilmoittautuneiden joukosta. The Divisionin betatesti käynnistyy 28. tammikuuta Xbox One -pelaajille. PS4- ja pc-pelaajat taas pääsevät pelin kimppuun 29. tammikuuta, eli Xbox One -version pelaajat saavat kaikkiaan yhden ylimääräisen testipäivän. Testi päättyy 31. tammikuuta.

Tom Clancy's The Division julkaistaan 8. maaliskuuta pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Toivottavasti näyttää paremmalta kuin Xbone versio, näytti ihan kuin olisi pyörinyt Very Low -asetuksilla ja varjotkin rendattiin vasta kun oli ollut hetken siinä lähellä. Muutenkin omasta mielestä pelkästään Youtube videoiden perusteella muistutti Destinyä (jota en siis ole koskaan itse pelannut) mutta re-skinned -versiona.

Käyttäjän jani kuva
jani

Kattavan gameplay -tsekkauksen jälkeen vaikuttaa erittäin hyvältä. Ei malttaisi odottaa pääsevän kavereiden kanssa grindaan ja tekemään tehtäviä. Setting vaikuttaa myös kiinnostavalta. Betaan tuli ilmoittauduttua.

Käyttäjän Core kuva
Core

Itelle jäi kans Onen betasta hyvä maku suuhun. Varmaan tulee hankittua, toivottavasti saisi pari kaveria messiin. Pelissä on paljon yhtenäisyyttä Destinyyn kyllä, mutta Destinyn story co-oppina oli kyllä ihan perkeleen hauskaa. Sitä odotan tältäkin, vähän pidempänä ja fiksumpana tarinana.

Nostoja