Offline-räiskettä, uutta vaikeustasoa ja lisää yhteistyötä – Back 4 Blood -räiskinnän tulevaisuutta valotettiin

Muun muassa toivottu offline-pelikokemus saapuu Back 4 Bloodiin vielä joulukuussa.

9.11.2021 13:12

Lähitulevaisuuden kehityssuunnitelmat yhteistyöräiskintä Back 4 Bloodin suhteen ovat tarkentuneet.

Kehittäjä Turtle Rock Studios julkaisi maanantaina peliä koskevan kehitysaikataulun, joka antaa viitteitä niin Back 4 Bloodin seuraavan parin kuukauden aikana saapuvista päivityksistä kuin myös suunnitelmista ensi vuoden suhteen.

Aikataulun ensimmäinen merkintä löytyy jo marraskuulta, mikä lupaakin peliin kuluvan kuun aikana sekä mittavia bugikorjauksia että käyttökokemusta ehostavia parannuksia. Varsinaisia sisällöllisiä muutoksia on vuorossa joulukuussa, jolloin tarjolle saadaan uusia räiskimisen ohessa käytettäviä kortteja, kokonaan uusi korttityyppi sekä mahdollisuus pelata yksin offline-tilassa kampanjaprogression kera.

Joulu tuo mukanaan myös oman erikoistapahtumansa sekä mahdollisuuden treenata Back 4 Bloodin ridden-otusten käyttöä

Mitä tulee vuoteen 2022, peliin luvataan ilmaisina lisinä niin uutta vaikeustasoa, uusia pelaaja- ja korruptiokortteja kuin myös tuoretta yhteistyötilaa, käytettävyysparannuksia ja lähitaistelumuutoksiakin. Tuloaan tekee myös kolme maksullista laajennusta, joiden mukana Back 4 Bloodin olisi tarkoitus kasvaa muun muassa uuslla vihollisilla, hahmoilla, aseilla, korteilla ja aktiviteettityypeillä.

Lähde: Back 4 Blood (Twitter)

Lisää luettavaa