Offline-sotaa tarjoava Skirmish-tila saapuu Star Wars Battlefrontiin tässä kuussa, Kuolemantähti syyskuussa

EA ja DICE yrittävät parannella Battlefront-pelinsä offline-tarjontaa pian bottitaistot mahdollistavalla Skirmish-tilalla.

14.7.2016 18:34

Uusi päivitys on tekemässä tuloaan Stars Wars Battlefrontiin 20. heinäkuuta. Tuolloin DICE ja Electronic Arts ovat vastaamassa muutamien pelaajien toiveisiin uudella Skirmish-pelitilalla, joka saapuu vahvistamaan pelin offline-sisältötarjontaa.

Skirmishin voimin pelaajat voivat lähteä taistelemaan botteja vastaan sekä Walker Assault- että Fighter Squadron -tilassa, joita tuetaan muutamilla erilaisilla vaikeustasovaihtoehdoilla. Kaikilla alustoilla Skirmishia on mahdollista koluta yksikseen, mutta konsoleilla bottitaistoon voi ottaa mukaansa myös kaverin jaettua ruutua käyttämällä.

Myös Battlefrontin kolmas maksullinen laajennus lähestyy hiljalleen. Death Star -niminen uusi paketti on saapumassa syyskuussa ja siihen on luvattu mukaan niin sekä maa- että avaruustaistoja tarjoavia karttoja, lisää aseita ja kaksi uutta sankaria. Ennen sen saapumisa EA:n olisi tarkoitus myös tarjota pelaajille mahdollisuuden kokeilla uusinta Bespin-laajennusta ilmaiseksi ja koettaa ansaita tuoreita aseita uusia Hutt Contracts -haasteita tekemällä.

Parhaillaan jo olemassaolevan Star Wars Battlefrontin tukemisen yhteydessä DICE on työstämässä myös jo seuraajaa pelilleen ensi vuodeksi. EA on luvannut uuden pelin saaneen muotonsa nyt enemmän pelaajien palautteiden avittamalla ja onpa siihen odotettavissa myös sisältöä uusista Tähtien sota -elokuvista.

Lähde: EA Star Wars

Lisää luettavaa