Ohjaaja Hideo Kojima ei hyväksy Death Stranding Director's Cut -nimeä / Uutiset / pelaaja.fi

Ohjaaja Hideo Kojima ei hyväksy Death Stranding Director's Cut -nimeä

13.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
Death Stranding Director's Cut

Death Strandingin ohjaaja Hideo Kojima sanoi, ettei pidä Death Stranding Director's Cutin nimestä.

Kojima ei halua tulevaa julkaisua kutsuttavan Director's Cutiksi eli ohjaajan versioksi, sillä PlayStation 5:lle saapuvat uudet ominaisuudet kehitettiin alkuperäisen Death Strandingin julkaisun jälkeen. Kyseessä ei siis ole pelistä pois jätetystä materiaalista koottu versio. Kojima perusteli kantaansa vertaamalla asiaa director’s cut -termin käyttöön elokuva-alalla.

– Ohjaajan leikkaus elokuvassa on lisämuokkaus lyhennettyyn versioon, joka joko julkaistiin vastahakoisesti, koska ohjaajalla ei ollut oikeutta muokata sitä, tai koska elokuvan kestoa oli lyhennettävä, Kojima totesi.

Koska tulevassa versiossa ei ole kyse siitä, mitä leikattiin pois, vaan lisätystä sisällöstä, Kojima ehdottaa sopivammaksi nimeksi vaikkapa Delector's Plusia.

Syyskuun 24. päivä julkaistavasta Death Stranding Director's Cutista voi lukea tarkemmin viime viikkoisesta uutisesta.

Lähde: Hideo Kojima (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

mul on joku vammanen käsitys tästä äijästä, en tiedä miks. ja tuosta päähahmosta joka oli the walking deadissa mukana, ehkäpä just siks.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus zerodaunholy

mul on joku vammanen käsitys tästä äijästä, en tiedä miks. ja tuosta päähahmosta joka oli the walking deadissa mukana, ehkäpä just siks.

Vammanen käsitys Kojimasta? Metal Gear (Solid) -sarjasta kannattaa varmaan aloittaa, jos eivät ennestään tuttuja... Plus ehkä Snatcher.