Ohjaaja vakuuttaa: Mass Effect toimii ilman Shepardiakin / Uutiset / pelaaja.fi

Ohjaaja vakuuttaa: Mass Effect toimii ilman Shepardiakin

27.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
7
Ohjaaja: Mass Effect toimii ilman Shepardiakin

Mass Effect: Andromedan kehittäjät toivovat fanien ottavan pelin vastaan ennakkoluulottomasti.

Andromedassa ei näillä näkymin tulla kohtaamaan juurikaan alkuperäisestä Mass Effect -trilogiasta tuttuja hahmoja, mutta sen ei tiimin mukaan pitäisi häiritä pelinautintoa. Teoksen kehitystä luotsaava ohjaaja Chris Wynn on vakuutellut Twitterissä Mass Effectin toimivan myös ilman trilogian päähahmoa, rakastettua komentaja Shepardia, ja on pyytänyt seuraajiaan vartomaan Andromedaa avoimin mielin.

Andromedan tapahtumat sijoittuvat pitkälle tulevaisuuteen alkuperäiseen trilogiaan nähden, mutta Wynn ei kuitenkaan voi vielä kertoa, minne peli tarkalleen sopii Mass Effect -universumin aikajanalla. On mahdollista, ettei suurin osa trilogiasta tutuista hahmoista ole enää elossa Andromedan aikaan.

Mass Effect: Andromedaa kaavaillaan ensi vuoden loppupuolelle niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin pc:lläkin.

Lähde: Chris Wynn (Twitter), VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

En ole mass effectejä pelannut mutta olen sitä mieltä että jos aikaisempi tarina on jo käyty läpi niin paras vaihtoehto on vain aloittaa uusi tarina jollain lisänimellä että erottaa ne toisistaan.

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Omasta mielestäni monet muut pelisarjan hahmoista oli muistettavempia kuin Shepard itse, joten pidän tätä vain hyvänä asiana.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ei Shepard koskaan ollut ainakaan minulle Mass Effectin ydin. Loppujen lopuksi tämä on todella yksiulotteinen ja tylsä sankarihahmo. Se, että pelaaja saa valita simppelisti täydellisen kirkasotsaisen messias-Shepardin tai vähän mulkun, mutta pohjimmiltaan kuitenkin samoihin tavoitteisiin pyrkivän version väliltä, ei paljon hahmoa syvennä. En epäile hetkeäkään, etteikö universumista löytyisi vielä tarinoita ammennettavaksi Shepardilla tai ilman.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä niin. Uutta stooria vaan kehiin. Toivottavasti myös talletuksen importtausta ei tueta millään tavalla.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Toki jotain linkkia aiempaan trilogiaan tulee olemaan, vaikka oltais kuinka kaukana tulevaisuudessa. Takuuvarmana se tulee olemaan jokin todella tunnepitoinen juttu sarjaa aiemmin seuranneille. Mikä voisi olla mahtavampaa kuin löytää jotain tuttua todella kaukaa avaruudesta.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Olen aina ajatellut että Shepard on vain tapa viedä tarinaa eteenpäin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Olen aina ajatellut että Shepard on vain tapa viedä tarinaa eteenpäin.

Hyvin sanottu!

Nostoja