Xboxille on luvassa pitkään työstetty jatko-osa, oikeudelle toimitetut asiakirjat ovat paljastaneet.

Pelin kehitys on paljastunut Activision Blizzard -yrityskauppaan liittyvän oikeusjutun yhteydessä. Asiakirjassa sivutaan AAA-luokan pelien kehittämistä pitkäkestoisena ja kalliina prosessina, mistä esimerkkinä mainitaan Halo Infinite sekä asiakirjasta salattu mysteeripeli.

Asiakirjan mukaan Microsoft-johto on kertonut kyseisen projektin kehityksen kestävän mahdollisesti jopa vuosikymmenen ajan. Itse pelin ja sen kehittäjän nimi on poistettu julkaistusta asiakirjasta, mutta kyseessä kerrotaan olevan jatkoa johonkin aikaisempaan pelisarjaan.

Kyseinen peli saattaisi olla esimerkiksi Bethesdan kehittämä The Elder Scrolls 6, joka paljastettiin alun perin vuonna 2018. Peliä olisi näin ollen työstetty vähintäänkin puolen vuosikymmenen ajan, eikä sille ole vielä annettu julkaisuajankohtaa. Samassa yhteydessä paljastettu Starfield sen sijaan on ilmestymässä tämän vuoden syyskuussa. Myös Starfieldin kehityksessä on vierähtänyt lähes vuosikymmenen ajan, sillä pelin kehityksen on kerrottu alkaneen jo vuoden 2015 loppupuolella.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa