Old Time Hockey yrittää elvyttää arcade-henkiset lätkäpelit – mukana oma pelitila oluen ystäville / Uutiset / pelaaja.fi

Old Time Hockey yrittää elvyttää arcade-henkiset lätkäpelit – mukana oma pelitila oluen ystäville

12.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

EA Sportsin NHL-sarja on dominoinut vuosia lätkäpelimarkkinoita, mutta ensi vuonna tarjolle näyttäisi ilmaantujan jälleen pientä vaihtelua. Vancouverista käsin tuloaan tekee parhaillaan indieteos Old Time Hockey, joka tutkiskeltuaan ensin ideoidensa vetoivoimaisuutta Steam Greenlightin puolella on nyt julkistettu virallisessa muodossa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

EA:n NHL-sarjan pseudorealistisen lätkätulkinnan sijaan Old Time Hockey haluaa houkutella puoleensa arcade-henkisempien urheilupelien faneja. Kiikarissa kehittäjillä on erityisesti NHL 94:n, Blades of Steelin ja NBA Jam -tyylisistä peleistä nauttineet, miksi tuotokseen on lähdetty hakemaan ihan omanlaista persoonallisuuttakin höveliin 70-luvun teemaan nojaten. 

Pelaamaan Old Time Hockeyassa päästään paikallisesti maksimissaan neljää yhtäaikaista pelaajaa tukevia näytösotteluita, minkä lisäksi mukaan on luvattu myös ihan tarinakeskeistäkin kiekkoilua. Suomalaisille sopien sisuksissaan peli pitää myös "oluttilan", joka mahdollistaa Old Time Hockeyn peluun yhdellä kädellä, jotta toinen pysyy vapaana kaljan kittaamista varten.

Peliä kehittää pieni V7 Entertainmentiksi kutsuttu studio. Ulos se on määrä saada vielä kevään tienoilla.

Lähde: V7 Entertainment, Old Time Hockey (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Hauska idea, mutta kantaako loppupeleissä?

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Ei ole yksikään jääkendopeli kiinnostanut NHL 95:n jälkeen, joten tämä voisi olla sellainen jota viitsii pelatakin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

"3 on 3" on ihan hauska arcade-jääkiekkoilu, joka viehättää tällaista urheilupelejä yleensä karttavaakin. Tämä voi hyvinkin osua samaan lokeroon mutta trailerin perusteella tämä ei niin kiinnostava teos ole.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Enemmän tämä itseänikin kiehtoo kuin änärit, mut toisaalta meillä on jo Blades of Steel ja NESsin Ice Hockey. Ei maailma muita jääkiekkopelei tarvitse ;)