Oletko aina halunnut deittailla KFC-maskotti eversti Sandersia? Kohta siihen on mahdollisuus / Uutiset / pelaaja.fi

Oletko aina halunnut deittailla KFC-maskotti eversti Sandersia? Kohta siihen on mahdollisuus

11.09.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6
I Love You Colonel Sanders!, KFC, Psyop

Pikaruokalaketju KFC on aikeissa kokeilla taitojaan pelien parissa ja julkistanut yllätysliikkeenä uuden I Love You, Colonel Sanders! -pelin.

Kyseessä on deittisimulaattori, jossa pelaajat pyrkivät lupaavina kokkiopiskelijoina pääsemään KFC:n maskottina toimivan eversti Sandersin mielitietyksi.

Anime-henkisen ulkoasun alle luvataan kätkeytyvän elämän mullistavia päätöksiä, jotka vaikuttavat hahmojen välisiin ystävyyssuhteisiin ja rakkauteen. Pelissä on yhdeksän hahmoa, kokkaustaisteluja sekä salaisia loppuja, joihin tekijät lupaavat saavan uppoamaan useita tunteja.

I Love You, Colonel Sanders! Julkaistaan pc:lle ilmaiseksi 24. syyskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Seuraavaksi virallinen Mäkkäri-tappelupeli, jossa Ronald McDonald pelattavana, pliis! Liikkeet voi kopioida MUGEN-versiolta.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw
Lainaus Luffymcankka

Seuraavaksi virallinen Mäkkäri-tappelupeli, jossa Ronald McDonald pelattavana, pliis! Liikkeet voi kopioida MUGEN-versiolta.

Miksei vaikka jonkinlainen Agar.io -variaatio, jossa bakteeriviljelyastian sijaan pelataan ihmisellä ja muut pelaajat näkyvät Mäkkärin annoksina.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Pakkohan tätä on kokeilla. Täytyy vaan varata tarpeeksi siipimässyä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei ole ensimmäisiä mielihaluja kyllä ollut.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Netin uumenissa olen törmännyt pikaruoka-brändien fanitaiteeseen joitakin kertoja. Joten ei sinällään yllätä tämä idea, kun esim. tämän artistin manga-versiot näistä maskoteista olivat aika suosittuja tässä joku vuosi sitten.

Voisinkin ennemmin ihmetellä, että kas kun eivät hoksanneet kehittää jotain tällaista jo aiemmin, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Kenties sen puludeittisimulaattorin menestys - yhdistettynä KFC-fanitaiteen suureen määrään- on kannustanut KFC-porukkaa kokeilemaan jotain hieman...erilaista

Hitto vieköön, muistan vieläkin jonkun kuolanneen tuon edellä linkkaamani Sandersin perään jossain kommentissa, arvellen samalla että "tuolta varmaan Markiplierkin näyttää vanhoilla päivillään" 😆. Onkohan se sitte ollut enemmän Sanderssin vaiko Markiplierin fani, sitä tarina ei kerro.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Oon aina halunnu painaa everstiä kuivana kakkoseen.

Nostoja