Bethesda on esitelly uuden palvelun innokkaimpien Fallout 76 -pelaajien hyödynnettäväksi. Julkaisija kutsuu sitä nimellä Fallout 1st ja se kustantaa kuukaudelta 15 euroa tai vaihtoehtoisesta koko vuoden könttänä 120 euroa.

Suurin Fallout 1stin houkutin on mahdollisuus pyörittää pelissä viimein omia yksityispalvelimia, joihin voi kutsua halutessaan mukaan pelaamaan maksimissaan seitsemän kaveria, joiden ei tarvitse olla 1st-jäseniä. Muuten se tarjoilee pelin sisäisiä etuja, kuten kuukausittaisen satsin atomi-valuuttaa, ranger-asun, läjän yksinoikeusikoneja ja -eleitä, pohjattoman säilytyslaatikon rakentelukomponenteille sekä selviytymisteltan. Jälkimmäiseksi mainitun voi pystyttää melkolailla mihin tahansa maailmaan  ja se toimii niin pikamatskustuspisteenä kuin tarjoaa monet perustarpeet, kuten makuupussin.

Tarkoituksena Bethesdalla olisi kehittää tasaiseen tahtiin eteenpäin yksityispalvelimien tarjoamia pelaamismahdollisuuksia. Tulevaisuudessa voidaan odottaa esimerkiksi laajennettuja rakentelualueita ja pysyvyyttä Workshop-järjestelmän suhteen. Virallista moditukeakin Bethesda myös vannoo tuovansa vielä niin yksityispalvelimiin kuin Fallout 76:een noin yleensä..

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa