Oletko lain valoisammalla vai synkemmällä puolella? Se hämärämpi eläintarhasimulaattori Let's Build a Zoo on pian täällä / Uutiset / pelaaja.fi

Oletko lain valoisammalla vai synkemmällä puolella? Se hämärämpi eläintarhasimulaattori Let's Build a Zoo on pian täällä

12.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Let's Build a Zoo, simulaatio, hallinnointi, julkaisupäivä,

Persoonallinen eläintarhasimulaattori Let's Build a Zoo on saanut julkaisupäivän. Näin alkuun pc:lle matkaava peli ilmestyy Steamiin Windows-koneille 5. päivä marraskuuta, mutta myöhempänä ajankohtana suunnitelmissa on ollut myös joukko konsoliversioita.

Let's Build a Zoo ei päästä pelaajansa pelkästään vain rakentelemaan omaa perinteistä eläintarhaa, vaan näytille tuotavia eläimiä voi myös yhdistellä keskenään uusiksi lajeiksi. Sataprosenttisen laillisesti eläintarhaa ei tarvitse myöskään pyörittää, vaan tarjolla on niin työntekijöitä kuin eläimiä koskevia hämäräaktiviteetteja, joita voi harrastaa ylimääräisen rahan perässä. Krokotiileista saa esimerkiksi oikein oivia käsilaukkuja, jos sellaisille sattuu olemaan tarvetta!

Innokkaimmat ovat päässeet tutustumaan Let's Build a Zoohon jo rajatun betatestin kuin väliaikaisesti saatavilla olleen demonkin merkeissä. Keväällä julkaistua pelin betaversiota pikaisesti esittelevän trailerin voikin katsastaa ohesta.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja