Oletko mysteerien mestari? Tuleva Steam-peli lupaa kokonaista bitcoinia palkinnoksi ensimmäiselle läpäisijälleen

Steamissa julkaistaan pian haastavaksi luvattu pulmapeli, jonka ensimmäisen läpäisijän on luvattu jopa hyötyvän kokemuksesta taloudellisesti.

18.2.2018 04:56

Jälleen yksi hieman erikoisempi pelitapaus on saamassa julkaisunsa Steamissa ensi viikolla. Tiistaina 20. päivä helmikuuta palveluun tuodaan jakeluun noin kahden euron pulmapeli MonteCrypto: The Bitcoin Enigma, joka lupaa ensimmäiselle läpäisijälleen kokonaisen bitcoinin palkkioksi.

Peliä kehittää itseään Gem Rose Accentiksi kutsuttu tiimi, jonka jäsenet eivät ole halunneet paljastaa itseään ennen palkinnon voittajan löytymistä. Keskeisen haasteen virkaa MonteCryptossa ajaa 24 pulmasta koostuva sokkelo, jossa pelaajat voivat jättää viestejä toisilleen niin yhteistyön kuin härnäämisen nimissä.

Näin ennakkoon MonteCrypton tarjoamien pulmien tyylistä ei ole vielä varmuutta, mutta kehittäjät ovat luvanneet tarjota kuitenkin vielä äärimmäisen haastavan kokemuksen. Jo nyt pelin kotisivuilta tuntuisi myös löytyvän jonkinlaisia vihjeitä tulevia ongelmia varten.

Lisää luettavaa