Oletko sittenkään mitä luulet? The Turing Test haastaa pian ihmisyytesi

Pneuma: Breath of Lifen luonut Bulkhead Interactive saa seuraavan pelinsä ulos elokuussa. Kyseessä on tällä hetkellä hieman enemmäs tieteisseikkailuelementtejä painottava The Turing Test.

23.7.2016 13:15

Pulmien ratkontaan keskittyvä ensimmäisen persoonan seikkailupeli The Turing Test saa julkaisunsa 30. elokuuta. Saataville pelin on määrä saapua samanaikaisesti niin Xbox Onen latauskauppaan kuin Steamiinkin, mistä varmistuksen on saapunut antamaan sen oheinen traileri.

The Turing Test on tehty hieman vastaavassa hengessä kuin sen luoneen Bulkhead Interactiven aiempi peli Pneuma: Breath of Life. Pelin peluu perustuu siis monenlaisten pulmahuoneiden läpi kulkemiseen, minkä yhteydessä sen tarina pyrkii tarjoamaan samalla myös henkevää ajateltavaa elämästä ja inhimillisyydestä.

Keskiössä The Turing Testissa nähdään Ava Turing -niminen hahmo, joka päätyy selvittelemään Jupiterin Europa-kuussa sijaitsevan tutkimuslaitoksen mysteereitä. Avukseen nainen saa matkalla energian manipuloimisen mahdollistavan työvälineen, jonka käyttöön monet pelin pulmat perustuvat.

Parhaillaan Bulkhead Interactivella on työn alla myös toiseen maailmansotaan sijoittuva Battalion 1944 -räiskintäpeli. Studio on lupaillut, että kaikki sen The Turing Testista saamat varat menevät suoraan Battalionin kehitykseen. 

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa