Oletko valmis palaamaan Keski-Maahan? Seikkailupeli The Lord of the Rings: Gollum julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Oletko valmis palaamaan Keski-Maahan? Seikkailupeli The Lord of the Rings: Gollum julkistettiin

26.03.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Saksalaisstudio Daedalic Entertainment on julkistanut uuden Taru sormusten herrasta -pelin, joka keskittyy kirjasarjan arvokkaaseen sivuhenkilö Klonkkuun.

The Lord of the Rings: Gollum on tekijöiden mukaan pelaajan valinnoilla varustettu kerronnallinen seikkailupeli, joka sijoittuu ajallisesti ennen Taru sormusten herrasta -kirjojen tapahtumia. Klonkulla on kuitenkin pelin alkaessa hallussaan jo valtasormus, joten osa valinnoista tehdään juuri Sméagolin ja Klonkun halujen välillä.

Tulevan tuotoksen julkaisuikkunaksi on paljastettu vuosi 2021. Peliä kehitetään parhaillaan pc:lle, minkä lisäksi se on tarkoitus tuoda tuolloin myös ”kaikille silloin oleellisille konsolialustoille”. 

The Lord of the Rings: Gollum on vasta alkua studion tuleville Keski-Maan suunnitelmille, sillä tehty sopimus koskee myös muita maailmaan sijoittuvia pelejä, jotka ovat jo niin ikään kehitteillä. 

Lähde: The Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hembbuli kuva
Hembbuli

Vautsi vau, kiintoisaa, indeed.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Very interesting. Tämä herätti mielenkiinnon. Kannessa ei ainakaan komeille mikään lihaskimppu tai muu komistus. :)

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Veikkaan, että ongelmaksi pelin kanssa muodostuu sama kuin Telltalen Game of Thronesissa: valinnoilla ei ole lopulta mitään merkitystä, sillä loppu on jo ennalta päätetty. Toki Klonkku on mielenkiintoinen ja traaginen hahmo, mutta mieluummin pelaisin vaikka jollain Silmarillionin hahmoista.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Saanko syödä Bilbo Reppulin luolassa, jos voitan hänet arvuuttelussa? Pitäisin sormuksen visusti piilossa, jolloin mitään sotaa ei pääse syttymään!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tosiaan tässä on se ongelma, että Klonkun vaiheet on Tolkien itse jo aikalailla kiveen hakannut, joten tästä tulee todennäköisesi joko hyvin tylsä ja yllätyksetön peli tai sitten se kirjoittaa Keskimaan historian keskeisen vaiheen uusiksi, jolloin miljoonat vihaiset Tolkien-fanit (minä mukaanluettuna) tulevat syömään Daedalicin elävältä.

Käyttäjän Antn kuva
Antn

Olisiko helpompaa olla iloinen Tolkien-fani?