Oliko uusi Amnesia liian pelottava kauhuseikkailu? Ilmainen lisäpelitila saapuu auttamaan hädässä / Uutiset / pelaaja.fi

Oliko uusi Amnesia liian pelottava kauhuseikkailu? Ilmainen lisäpelitila saapuu auttamaan hädässä

30.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Amnesia, Rebirth, Amnesia: Rebirth, kauhu, Frictional Games, Adventure Mode,

Uusi ilmainen pelitila on löytänyt tiensä Amnesia: Rebirth -kauhuseikkailuun pc:llä. Kehittäjä Frictional Games kutsuu sitä Adventure Modeksi ja sen tarkoituksena olisi tehdä pelistä houkuttelevampi sellaisille ihmisille, jotka ovat uteliaita pelistä ja sen tarinasta, mutta jotka eivät välttämättä halua olla liikaa tekemisissä kauhuelementtien kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että uutta tilaa käyttäessä Amnesia: Rebirthin hirviöt eivät hyökkää pelaajan kimppuun ellei näitä ärsytä liikaa erikseen. Pimeydestä tai pelin pelkomekaniikasta ei siitäkään tarvitse huolehtia, kun taas pulmailun ystävät voivat odottaa muutamaa ylimääräistä pähkinätilannetta pureskeltavaksi.

Frictional on tehnyt aiemmin vastaavanlaisen tilan myös Soma-kauhupeliinsä. Kehittäjien kokemus kertookin, että lisäys voi auttaa kääntämään pelin puoleen uusia ihmisiä.

PlayStation 4 -versioon Adventure Mode on määrä saada tulevien viikkojen aikana.

Amnesia: Rebirth sai julkaisunsa viime lokakuussa PlayStation 4:llä ja pc:llä. Frictional ilmoitti hiljattain pelin myyntien yltäneen viidessä kuukaudessa 100 000 kappaleeseen ja totesi olevansa erittäin optimistinen myös sen tulevaisuuden suhteen. Studio uskookin tekevänsä pelillään voittoa vielä piakkoin – mahdollisesti osin uuden pelitilan ansiosta.

Vertailuna Frictional on kertonut, että Soma on yltänyt pc:llä nyt yli miljoonan kappaleen myynteihin. Peli on myös saatavilla sekä PS4:lle että Xbox Onelle. Somalla meni aikoinaan vuosi 450 000 kappaleen rajan rikkomiseen ja voitolliseksi kääntymiseen.

Lähde: Steam, Frictional Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.