Olisimme voineet saada huomattavasti paremman Shenmue-käännöksen – lakkautetusta uusioversiosta vuoti pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Olisimme voineet saada huomattavasti paremman Shenmue-käännöksen – lakkautetusta uusioversiosta vuoti pelikuvaa

16.10.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5

Segalla näyttäisi olleen kehitteillä kunnollinen uusioversio Shenmue-klassikosta, ennen kuin yhtiö lakkautti projektin tänä vuonna julkaistujen HD-remasterointien tieltä.

Digital Foundry on saanut käsiinsä kuvamateriaalia lakkautetusta uusioversiosta, jossa olisi ollut merkittävästi parannellut tekstuurit, hahmomallit sekä valaistukset nykyisiin HD-remasterointeihin verrattuna.

Videolla nähdään myös kuvamateriaalia Shenmue II:sta, josta näiden pätkien perusteella oli myös kehitteillä paranneltu uusioversio.

Projektin lakkautuksen syistä ei ole vielä täydellistä varmuutta, mutta Digital Foundryn mukaan taustalla on todennäköisesti olleet samat yleiset syyt kuin muidenkin lakkautettujen pelien kohdalla. Toisin sanoen toistuneet myöhästymiset tuotannossa sekä budjettirajoitukset. Päätöksen taustalla on voinut olla tosin muitakin syitä.

Uusioversiosta vastasivat lähteiden mukaan samat kehittäjät, jotka tekivät myös Shenmue I & II HD-remasteroinnit.

Kunnollisesti paranneltua Shenmue-kokemusta haikailevien täytyy vielä odotella vuoden verran, kun Shenmue 3 julkaistaan pc:lle ja PlayStation 4:lle 27. elokuuta 2019.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näistä olisi voinut jo maksaa täyden retailin kappale.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Joku fiksumpi siellä vaan laski ettei kannata. Marginaaliporukka jota tämä olisi kiinnostanut.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Toivottavasti kolmonen on tuotu nykypäivään pelattavuudeltaan. Tekemistä saa olla, mutta tulee sen olla mielekästä. Arvostelujen perusteella tuskin jaksan kahlata kahden alkuperäisen läpi ennen kolmosta. Tosin tuohon päätökseen ei pieni pintamaali olisi paljoa vaikuttanut. Pelattavuus rstkaisee

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Minulle riitti hyvin, että sain alkuperäiset pelit nykysukupolven alustoille.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti
Lainaus Andzerx

Minulle riitti hyvin, että sain alkuperäiset pelit nykysukupolven alustoille.

Sama täällä. Tosin kyllähän nuo ihan törkean nätille olisi näyttänyt..