OlliOlli World -skeittiseikkailun uusi maisema ja 120fps-ruudunpäivitys PS5:lle paljastuivat / Uutiset / pelaaja.fi

OlliOlli World -skeittiseikkailun uusi maisema ja 120fps-ruudunpäivitys PS5:lle paljastuivat

16.09.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
OlliOlli World, Roll7

Roll7:n kehittämän OlliOlli World -skeittipelin uusi Burntrock-biomi ja 120fps-ruudunpäivitystuki myös PS5:lle paljastuivat.

Joulukuussa julkaistava OlliOlli World vie pelaajat Radlandian kaikenkirjavaan 3D-maailmaan. Brittiläisen pelistudion toimitusjohtaja Simon Bennett paljasti PlayStation-blogikirjoituksessa yhden viidestä uudesta maisemasta ja muutaman muun odotettavissa olevan seikan.

– PS5:llä voit arvostaa kaikkia eeppisiä ja erittäin outoja yksityiskohtia upealla 4K:lla. Ja kun kertakaikkisesti murskaat tasoa, ketjutat temppua tempun jälkeen suurimmalla mahdollisella nopeudella suurimmalta mahdolliselta mäeltä? Ei stressiä, koska teet sen 120fps:llä, Bennett hehkuttaa.

Lisäksi saatiin katsaus pelihahmojen räätälöintiin, joka sisältää muun muassa mahdollisuuden vaihtaa tyyliä ja koristella skeittilautaa. Uuden Burntrock-biomin puolestaan paljastettiin olevan autiomaa täynnä väijyvää kaktusväkeä ja muinaisia fossiileja.

– Burntrockin tasot on suunniteltu opettamaan sinulle uusia tekniikoita, kuten tarttumisia, ja samalla tarjoamaan mahdollisuuden hioa taitoja, joita olet kehittänyt pelissä tähän mennessä, Bennett kuvailee.

OlliOlli World nähdään tämän vuoden joulukuussa PlayStation 5:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Seriesillä, Xbox Onella, Switchillä sekä pc:llä.

Lähde: PlayStation.Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja