Oma dinosauruspuistosi odottaa: Jurassic World Evolution vahvistui kesäkuulle / Uutiset / pelaaja.fi

Oma dinosauruspuistosi odottaa: Jurassic World Evolution vahvistui kesäkuulle

29.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Jurassic World Evolution ilmestyy Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 12. päivä kesäkuuta, Frontier Developments on vahvistanut.

Julkaisu tapahtuu ensin latausmuodossa, mitä seuraa heinäkuun 3. päivä myös fyysinen julkaisu konsoleilla.

Jurassic World Evolutionissa luotsattavaksi saadaan oma dinosauruspuisto, jota hallinoidaan niin rakennuksia pystyttämällä, dinosauruksia tutkimalla niin kuin myös viihdyttävyyttä sekä turvallisuutta silmäilemällä. Jurassic Park -teemaan sopien dinot kun voivat päästä lipettiin karsinoistaan.

Frontierilla pitäisi olla jo ennestään varsin hyvin kokemusta puistosimulaattoreista, sillä se on tehnyt aiemmin myös Planet Coasterin, RollerCoaster Tycooneja ja uusimman Zoo Tycoonin.

Uudella trailerilla nähtävillä on esimerkkejä Jurassic World Evolutionin haasteista.

Lähde: Frontier Developments

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Jaa nämäkö olivatkin tehneet uusimman Zoo Tycoonin?
Oletan että silloin kustomointimahdollisuuksia eli pelattavaa tulee olemaan mitättömästi. Voi päättää laitetaanko parasaurolophusaitaus koillis- vai luoteisnurkkaan, ehkä jopa onko aitaus pieni, keskikokoinen tai suuri. Kioski tuohon, juna pitää asentaa etukäteen. Polut, istutukset ja hoitajat tulevat itsestään. Valmis, sitten vain seikkailemaan graafisesti upeaan puistoon, tekemään pari ylihelppoa tehtävää, peli ulos kiintolevyltä ja nukkumaan.