Omaksi ilmiökseen kasvanut MMO-peli EVE Online on nyt ilmainen

EVE Onlinen uusi Ascension-päivitys on saapunut ja sen myötä peliä on mahdollista pelata ilman kuukausimaksuja muutamin rajoituksin.

15.11.2016 19:05

Islantilainen massiivimoninpeli EVE Online on käytännössä nyt ilmainen. 13 ja puoli vuotta kestäneen taipaleensa jälkeen peli vastaanotti tänään tiistaina uuden Ascension-nimisen päivityksen, jonka johdosta EVEn maailmaa voi tutkiskella ilman tarvetta kuukausimaksujen maksamiselle.

Päivitys jakaa EVE-pelaajat nyt käytännössä kahteen osaan. Kuukausimaksuja edelleen maksavat pelaajat tunnetaan jatkossa niin sanottuina omegaklooneina ja heidän osaltaan peli käytännössä pysyy perusteiltaan samanlaisena kuin ennenkin. Kuukausimaksua maksamattomat pelaajat ovat vastaavasti alfaklooneja, jotka voivat käyttää vain tietynlaisia kykyjä, varusteita ja aluksia pelissä, eikä näiden kehittäminenkään ole aivan yhtä sujuvaa.

Vajaa kuukausi sitten kehittäjä CCP Games juhlisti muutosta fiilistelevällä trailerilla. Sen voi katsastaa alta.

Ascension-päivityksen tarjonta ei kuitenkaan vain pelin kuukausimaksujen karsintaan. EVE-konkareille se tuo mukanaan myös roiman kasan pieniä lisäyksiä ja hienosäätöjä, joihin voi tutustua tarkemmin oheisella trailerilla ja pelin foorumeilta löytyvää listaa selailemalla.

Lähde: EVE Online

Lisää luettavaa