Oman rokkibändin voi perustaa myös uusilla konsoleilla – Rock Band 4 sai taaksepäin yhteensopivuuden / Uutiset / pelaaja.fi

Oman rokkibändin voi perustaa myös uusilla konsoleilla – Rock Band 4 sai taaksepäin yhteensopivuuden

14.10.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Harmonix, Rock Band 4, taaksepäin yhteensopivuus

Harmonix on paljastanut Rock Band 4:n saavan taaksepäin yhteensopivuuden PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle.

Nykyiset versiot, kaikki siihen julkaistut laajennukset sekä instrumentit toimivat uusilla konsoleilla heti näiden julkaisussa. Omat ostot sekä tallennukset siirtyvät uusille konsoleille pilvipalvelun kautta tai siirtämällä fyysisesti.

– Tiimimme on testannut ahkerasti vanhoja instrumentteja uusilla laitteilla varmistaakseen, että kaikki toimii niin kuin nykyään. Kun avaatte uunituoreet konsolit, voitte liittää nykyiset yhteensopivat instrumentit ja pelata Rock Band 4:ää välittömästi, tiedotteessa kerrotaan.

Tekijät lupaavat uusille konsoleille lisäksi rivakampia latausaikoja, minkä lisäksi pelit tukevat alustojen välistä pelaamista oman tuoteperheen sisällä. Xbox Series X/S:llä voi siis pelata Xbox Onella pelaavien kanssa, ja vastaavasti PS5:llä PS4-pelaajien kanssa.

Lähde: Harmonix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ihte olen alkanut aktiivisemmin pelaamaan vanhaa kunnon Rb3 xbox 360 versiota, kun sain pelissä toimimaan ilmaiseksi ladattavat custom biisit. RB4 dlc puoli on ollut pitkään niin kehnoa että en ole aikoihin pelannut. Viime vuonna taisin ostaa peräti yhden uuden kappaleen arch enemyltä.

Nostoja