Omaperäisen Her Storyn luojan seuraava peli Telling Lies julkistettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Omaperäisen Her Storyn luojan seuraava peli Telling Lies julkistettiin

15.07.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Her Storyn kehittänyt Sam Barlow on julkistanut seuraavan pelinsä, Telling Liesin, johon mies on saanut julkaisuapua Annapurna Interactivelta.

Telling Lies on henkinen jatko-osa Barlowin aiemmalle Her Storylle, mutta sisältää täysin uuden tarinan, hahmot ja alueen. Kerrontatapana säilytetään kuitenkin interaktiivisen elokuvan malli, joskin Annapurna Interactiven tuen vuoksi suurempi budjetti tarkoittaa myös korkeampia tuotantoarvoja ja suurempaa kokonaisuutta. Peliin on tarkoitus myös kiinnittää Hollywood-tason näyttelijöitä rooleihin.

Juonesta Barlow ei ole paljastanut vielä liikoja, mutta kyseessä on hänen mukaan poliittista trilleriä muistuttava kokemus, jonka pääosassa nähdään 3-4 tärkeää hahmoa. Lähteiden mukaan Barlow on hakenut tuotokseensa inspiraatiota Francis Ford Coppolan klassikkoteoksesta Keskustelu vuodelta 1973.

Pelin kuvausten on määrä käynnistyä joko loppuvuodesta tai aikaisin vuonna 2018. Julkaisupäivää tai alustoja ei sen sijaan ole vielä tiedossa.

Her Story on interaktiivinen etsiväkokemus, jossa pelaajat selvittävät murhatapausta katsomalla eri hakusanojen taakse kätkettyjä kuulusteluvideoita.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.