Ongelmat varjostivat Ubisoftin Uplay+ -pelitilauspalvelun julkaisua / Uutiset / pelaaja.fi

Ongelmat varjostivat Ubisoftin Uplay+ -pelitilauspalvelun julkaisua

4.09.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Ubisoftin Uplay+ -pelitilauspalvelu julkaistiin eilen.

Uplay+ tarjoaa kuukausimaksua vastaan roppakaupalla Ubisoftin pelejä, mutta palvelu ei ole lähtenyt käyntiin ihan ongelmitta. Käyttäjät ovat kertoneet kohdanneensa ongelmia palveluun rekisteröitymisessä. Raportoitujen ongelmien joukossa on epäonnistuneita tilauksia, toimimattomia linkkejä sekä koko kuukausimaksun veloittamiseen, vaikka palvelun ilmaisen kokeilujakson mukaan ensimmäisen kuukausiveloituksen tulisi tapahtua vasta ensi kuussa kokeilujakson päätyttyä. Lisäksi Ubisoft kertoi viime tingassa ennen palvelun julkaisua joutuneensa vetämään strategiapeli Anno 1800:n palvelusta toistaiseksi teknisten rajoitteiden vuoksi.

Uplay+:n 15 euron kuukausimaksuun sisältyy yli sata peliä, mukaan lukien Ubisoftin tulevat julkaisut. Lisäksi palvelun käyttäjille tarjotaan mahdollisuus kokeilla pelejä ennen niiden julkaisua.

Lähde: VG247, Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lateralpole kuva
lateralpole

Your Subscription Has Expired, Renew Your Subscription. No en varmana uusi. Lisäksi näytti tilatessa että kk-maksu on 1 euro ja vuosi 12 euroa. Taitaa olla paras pysytellä kaukana. Originin kanssa mitään ongelmia ikinä ja mieluummin maksan sinne kun on jotain pelaamisen arvoista ja vuosi maksaa satasen eli about sama kuin Fifa Ultimate. Uplay:stä omistan jo kaikki mitä sieltä haluan pelata.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus lateralpole

Uplay:stä omistan jo kaikki mitä sieltä haluan pelata.

Kaikki lähiaikoina tulevat pelitkin?

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Tilaus tosiaan näyttää 1 euroa, mutta sen saa takaisin samantien. Samaa ollut muillakin. Tähän taitaa liittyä joitain säädöksiä jossain päin maailmaa, että ilmaisesta peritään esimerkiksi lahjaveroa, mutta yhden euron ostoista ei. Ja kun tässä on kuitenkin kyseessä kuuklausipalvelu, niin en tiedä sen tarkemmin miten se tämmöisen kanssa menee. Muutkin ovat tehneet samaa. Ilmeisesti tällä tavoin sen voi kiertää mahdallosimman helposti ainakin ympäri Eurooppaa.

Itsellä toimi tilaus ainakin eilen ja pelitkin latasivat normaalisti, mitkä lisäsin listoille. Tämä on tosin vähän tämmöinen ilmainen beetavaihe.