Ongelmille kyytiä: The Elder Scrolls Onlineen mittava korjauspäivitys / Uutiset / pelaaja.fi

Ongelmille kyytiä: The Elder Scrolls Onlineen mittava korjauspäivitys

30.04.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Ongelmille kyytiä: The Elder Scrolls Onlineen mittava korjauspäivitys

Ongelmista kärsineen massiivimoninpeli The Elder Scrolls Onlinen pelaajat ovat saaneet helpotusta uuden päivityksen myötä.

Versionumeroa 1.0.6 kantava päivitys keskittyy korjaamaan ennen kaikkea pelin tehtäviä vaivanneita ongelmia. The Elder Scrolls Onlinen ohjaaja Matt Firor kertoi vastikään studion olevan tietoinen valtaosasta peliin liittyvistä vioista. Firorin viestin mukaan etenkin tehtävien suorittamista hankaloittavien bugien korjaaminen on korkealla kehittäjätiimin tehtävälistalla, mikä näkyy myös tuoreessa The Elder Scrolls Online -päivityksessä.

Päivityksen sisältölistaus paljastaakin kaikkiaan yli neljäkymmentä tehtäviin liittyvää korjausta. Myös pelin suorituskyvyn ja vakauden tulisi parantua päivityksen myötä. Päivityksen kerrotaan lisäksi hankaloittavan The Elder Scrolls Online -pelaajia turhauttaneiden bottikäyttäjien ja roskapostittajien elämää.

The Elder Scrolls Online julkaistiin pc:lle huhtikuun alusta. Pelin on määrä ilmestyä myös PS4:lle ja Xbox Onelle kesäkuussa.

Lähde: Zenimax Online

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Truther kuva
Truther

No si ku ne saa pelistä viel hyvän tai edes jossai määrin nautittavan. Ni voisi jatkaakkin pelaamista.

atm Money wasted. En suosittele kenellekkään.

Käyttäjän Light_Yagami kuva
Light_Yagami

kaikkissa peleissä on buggei kun tulee ulos ja hyvä peli mut 4 class olis saannu olla enemänkin ehkä tulee viel enemän classei futuressa parempi kun runescape.wowi ja yms!! kyllä suosittelen ostaa