Onhan tukka hyvin ensi viikkoa varten? Cyberpunk 2077:n kuvaustila paljastui uudella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Onhan tukka hyvin ensi viikkoa varten? Cyberpunk 2077:n kuvaustila paljastui uudella trailerilla

2.12.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Cyberpunk 2077, Cyberpunk, Kuvaustila, Photo Mode, CD Projekt, CD Projekt RED

Cyberpunk 2077:n ominaisuustarjontana on saatu jälleen yksi videomuotoinen silmäys. Uusimpana aiheena käsittelynä on otettu viimeisten vuosien aikana kovaan suosioon noussut kuvaustila, jollainen on ujutettu Cyberpunkiin mukaan monin tutuin herkuin.

Video antaa esimerkin useammastakin kohtauksesta, joista pyöritellään kuvaustilan voimin näyttäviä otoksia. Tuttuun tyyliin tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia hallita otoksen efektejä sekä kuvakulmaa, ja myös otoksessa olevan hahmon asentoon voi vaikuttaa vielä kuvaamisen yhteydessä. Koristetarroja ei tietysti ole niitäkään unohdettu.

Kuten monet tässä vaiheessa jo varmasti tietävät, nähdään Cyberpunk 2077 pc:llä, Xbox Onelle ja PlayStation 4:llä ensi viikolla 10. joulukuuta. Uuden sukupolven versiot saapuvat ensi vuonna, mutta toimiipa peli niillä myös taaksepäin yhteensopivuuden voimin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Aika erikoinen tunne, kun pelin julkaisu on oikeasti alle 10 päivän päässä. Toki pelejä on tullut aikaisemminkin odotettua, mutta ei nyt tule mieleen toista jota olisi odottanut melkein vuosikymmenen ajan.

(Osaanotot Duke Nukem, Star Citizen ja Half Life faneille)