Onko GameBoy kuollut? / Uutiset / pelaaja.fi

Onko GameBoy kuollut?

22.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
44

Onko Nintendon vanha käsikonsoli kuollut? Nintendon DS:ää edeltänyt käsikonsoli GameBoy ei enää yllä myynneillään tuoreempien kilpailijoidensa tasolle, mutta sillä on kuitenkin takanaan valtava konsolikanta ja paljon hyviä pelejä. Nyt selvitetään onko GameBoy jo totaalisen kuollut pelialusta vai löytyykö vielä pelaajia, jotka haluavat aktiivisesti laitteen pelien parissa aikaa viettää.

Käy siis kertomassa mielipiteesi täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Gameboy on niin hyvä laite että ei se koskaan ole kuollut! :P

Käyttäjän Misfire kuva
Misfire

^ Sitä samaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

advance sp o kyll tyylikäs.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Seuraavan nintendon käsikonsolin on parasta jatkaa nimellänsä Gameboyn perintöä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

GBA:ta ainakin käyttelen ahkerasti, sillä DS:ssä ei GBC:n pelit toimi. Muuten kyllä käyttö vähentynyt roimasti. Ja kuten sanottu, GB ei koskaan kuole. On se monen pelaajan muistissa varmasti vielä vuosia ja vuosia ja konsolin käyttäjiä varmasti löytyy.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olihan se kovis kone, ainakin sp. Micro oli taas pettymys, no ehkä joillekkin sopii mutta ei minulle, mutta ostin kumminkin.
Tietenkin se on kuollut, koska ds:llä on Nintendo ds pelit ja Gameboy pelit, miksi siis ostaa gameboy?Hinnan takia?No pah.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Konsolini kuolee vasta kun itse laite hajoaa. Eli ei koskaan.

Kovastihan violetilla GBA:llani on tullut pelattuka joskus aikoinaan pokemoneja ja tuota sims bustin outtia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

GBA on kuolematon

Käyttäjän finngamer kuva
finngamer

DS:ssä löytyy kosketusnäytön lisäksi samat kontrollit kuin GBA:ssakin, joten sinänsä tarvetta Game Boylle ei ole. Siis tulevaisuutta ajatellen, mitä seuraava Game Boy voisi siis tarjota, mitä ei voitaisi seuraavaan DS:ään sisällyttää?

Kenties Nintendon kannattaisi erotella laitteet toisistaan. DS sisältäisi kaikkea uudempaa tekniikkaa, kun taas Game Boy mallisto pysyisi pelkästään 2D:nä, ja olisi yksinkertaisempi, halvempi ja sopisi siten esim. pienemmille lapsille. Mukana säilyisi myös mahdollisuus pelata vanhan mustavalkoisen Game Boyn ja Colorin pelejä, kun taas DS:stä tiputettaisiin Game Boy-pelit kokonaan pois.

Tuolla idealla tosin vain varmistettaisiin Nintendon voitot, pelaajille olisi parasta jos seuraavassa DS:ssä olisi pelikasettiaukko myös kaikille Game Boy peleille ja kaikkia pelejä pelataan sitten vain yhdellä koneella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

GBA ei kuole ikinä