Onko isompi aina parempi? Näin Batman jakaa oikeutta taskukoossa

Vitalle ja 3DS:lle perjantaina rantautuvasta Batman: Arkham Origins Blackgatesta on julkaistu pelin perusteita väläyttelevä esittelyvideo, jossa viitta heiluu hieman 2D-Metroideja muistuttavassa hengessä.

24.10.2013 17:16

Batman: Arkham Origins on rantautumassa kotikonsoleille perjantaina, mutta unohtaa ei välttämättä sovi, että samana päivänä viitta heiluu myös käsikonsoleilla. Perjantaina julkaisunsa Vitalla ja 3DS:llä saa nimittäin myös Batman: Arkham Origins Blackgate, jonka PlayStation-versiosta onkin nyt julkaistu kattavahko esittelyvideo.

Kymmenen minuuttia kestävässä pätkässä pelin ohjaaja Mark Pacini käy läpi Blackgaten perusideoita. Videolla esille tuodaankin niin sekä hiippailua, tutkiskelua kuin myös suorempaakin toimintaa, mikä kaikki tapahtuu pääasiallisesti sivulta kuvatuissa ympäristöissä.

Siinä missä kotikonsolien Arkham Originsin on laittanut kasaan Warner Bros. Games Montreal, on Blackgaten kehittäjänä toiminut teksasilainen Armature Studios. Studio tunnetaan toistaiseksi lähinnä vain Metal Gear Solid HD Collectionin Vita-käännöksestä ja siitä, että sen perustajat ovat olleet Metroid Prime -sarjan avaikehittäjiä.

Ohessa myös vielä bonuksena hiljattain julkaistu Arkham Originsin julkaisutraileri. Kotikonsoliseikkailusta saatiin myös mittava videoesittely nähtäville pari päivää sitten.

Lisää luettavaa