Onko Left 4 Deadia ikävä? Zombiklassikon tekijät paljastivat uutuuspeli Back 4 Bloodin / Uutiset / pelaaja.fi

Onko Left 4 Deadia ikävä? Zombiklassikon tekijät paljastivat uutuuspeli Back 4 Bloodin

14.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Yhteistyövetoisia räiskintäpelejä tehtaillut Turtle Rock Studios on palaamassa juurilleen. Amerikkalaisstudio paljasti torstaina yhdessä Warner Brosin kanssa Back 4 Bloodin, joka kanavoi tarkoituksellisesti Turtle Rockin myöskin aikoinaan työstämän Left 4 Deadin henkeä.

Left 4 Deadin tavoin Back 4 Blood on yhteistyöhön keskittyvä zombiräiskintäpeli, joskaan tarkoituksena Turtle Rockilla ei ole kuitenkaan tehdä täsmälleen samaa tuotosta. Mukaan se lupaa uusia innovaatioita, jotka auttavat tekemään siitä uniikin kokemuksen. Jonkinlaista kampanjaa ja kilpailullisia elementtejä on myös kiusoiteltu, kun taas battle royale -menoa silti ei kannata odottaa.

Mistään ilmaispelistä ei ole myöskään kyse. Turtle Rock lupailee, että tulossa on nimenomaan niin sanottu premium-hinnoiteltu AAA-luokan nimike. Mikromaksuja siihen ei ole toistaiseksi suunniteltu, mutta kehittäjä ei ole poissulkenut mahdollisuutta niiden lisäämiseen osana pelin julkaisun jälkeistä tukea.

Työn alla Back 4 Blood on ainakin aluksi pc:n lisäksi Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Varsinaisia tarkempia yksityiskohtia on odotettavissa myöhemmin tulevaisuudessa. 

Left 4 Deadin lisäksi Turtle Rock Studios tunnetaan tätä nykyä parhaiten metsästysräiskintä Evolvesta

Lähde: Turtle Rock Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ei ole kyllä ikinä kiinostanu nämä pelit jossa on melkeen pakko olla 4 muuta ihmistä jotta voisi oikeasti kunnolla pelata

Lainaus

Mikromaksuja siihen ei ole toistaiseksi suunniteltu, mutta kehittäjä ei ole poissulkenut mahdollisuutta osana pelin julkaisun jälkeistä tukea.

Eli otetaan mallia EA ja Activisionista kun peli saa ensiksi pisteet arvosteluissa niin laitetaan nämä pilaamaan pelin

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kyllä kiitos. Evolve oli paskaa, mutta left 4 deadit oli rautaa ja yksiä oman steam kirjaston pelatuimpia moninpelejä edelleen.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Evolve ja L4D kaksi suosikki moninpeliäni kautta aikain. Sanomattakin varmaan siis selvää että kiinnosta ja kovasti !

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Jos kehittäjä/julkaisija haluaa mikromaksut peliinsä niin laittakoon ne avoimuuden nimissä edes heti julkaisusta lähtien sisään niin arvostelijat voivat sanoa mielipiteensä. Mieluiten mikromaksut voi jättää kokonaan pois.

Nostoja