Onko sinussa selviytyjän vikaa? Uusi pelitila saapui Rise of the Tomb Raideriin / Uutiset / pelaaja.fi

Onko sinussa selviytyjän vikaa? Uusi pelitila saapui Rise of the Tomb Raideriin

29.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Crystal Dynamics on julkaissut uuden pelitilan Rise of the Tomb Raideriin.

Uutta tilaa kehittäjät kutsuvat Endurance Modeksi (suomeksi myös "Kestotila") ja se nimensä mukaisesti laittaa testiin Lara Croftin ja tätä ohjaavan pelaajan sitkeyden. Tarkoituksena tilassa olisi vaeltaa läpi erämaiden vähin aloitusvarustein ja pysyä samalla hengissä, kun sekä kylmyys, nälkä että myös luonnon asukkaat uhkaavat Laran henkeä.

Suomeksi Endurance Moden virallinen tuotekuvaus kuulostaa seuraavalta:

"Selviytyäkseen yksin erämaassa Laran on haalittava, kerättävä ja tehtävä itse kaikki tarvitsemansa. Päiväsaikaan hänen on pärjättävä ankarissa olosuhteissa ja yöaikaan torjuttava hengenvaaralliset viholliset, niin ihmiset kuin pedotkin. Nainen joutuu asettumaan luontoa vastaan ja koettelemaan selviytymiskykynsä rajoja, sillä nämä laajalle levittyvät seudut eivät armoa anna. Tuli vaatii polttoainetta, kylmä tappaa huonosti varautuneen, ja ruoka palauttaa elinvoimaa, mutta kaikki on pyydystettävä, kerättävä tai tehtävä itse. Alussa olet tyhjin käsin, kaikki on löydettävä omin neuvoin. Haasta ystävät mukaan mittelemään siitä, kuka selviytyy pisimpään, pääsee tulostaulujen kärkeen ja ansaitsee äärimmäisen selviytyjän arvon. Mukana uusi puku ja ase."

Kirjoitushetkellä Endurance Mode on saatavilla ainakin Rise of the Tomb Raiderin Xbox One -versioon. Hintaa sille kertyy sellaisenaan kymmenen euroa, mutta samalla se kuuluu toki myös osaksi Rise of the Tomb Raiderin 30 euron kausikorttia.

Seuraava suurempi Rise of the Tomb Raider -laajennus odottaa pelaajia tammikuussa. Tuolloin ulos on saapumassa uutta tarinapelattavaa tarjoava Baba Yaga: The Temple of the Witch -niminen seikkailu, jossa Lara lähtee seikkailemaan myyttisen noidan hallitsemaan kiellettyyn siperialaismetsään.

Tammikuussa Rise of the Tomb Raider nähdään näillä näkymin myös pc:llä. PlayStation 4 -versiota saadaan sen sijaan odotella aina ensi vuoden loppuun.

Lähde: Xbox Games Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joku pelitila kämäisillä varusteilla kustantaa siis 10 euroa? Voi hyvänen aika. Tuon arvoa vain entisestään alentaa se, että ainakin minun mielestäni mistään pelitiloista ei erikseen halua maksaa. Siis jos kyse tosiaan vain on pelitilasta, joka lähinnä säätää normaalipelin muuttujia eikä lisää siihen mitään oikeasti uutta.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Minun pelitaidoillani Lara makaa hangessa kuolleena metrin päässä leiristä, joten väliin jää.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tämä ei ole ilmainen? Wtf?

Nostoja