Onko sinusta diktaattoriksi? Nappaa Tropico 3 nyt ilmaiseksi! / Uutiset / pelaaja.fi

Onko sinusta diktaattoriksi? Nappaa Tropico 3 nyt ilmaiseksi!

22.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Viiden vuoden takainen kaupunkirakentelupeli Tropico 3 on nyt mahdollista hankkia pc:lle ilmaiseksi. Peliä jakelee kirjoitushetkellä veloituksetta Humble Store -kauppapaikka, jonka etusivun kautta voi pyydellä ilmaista kopiota sekä itselleen että myös kaverille.

Tarkoituksena Humble Storella on jakaa koodeja Tropico 3:sta aina tiistai-iltaan asti. Pelin lataaminen vaatii pelaajalta Steam-tunnukset.

Humble Storen tempaus on osa sen kesän päättymistä juhlivaa alennuskampanjaa. Tarjouksessa tällä hetkellä sivustolla onkin muun muassa myös sellaisia pelejä kuin Batman: Arkham City (4,99€), Bastion (2,99€), Crusader Kings II Collections (15,99€) ja Splinter Cell: Blacklist (2,99€).

Tuttuun Humble Store tyyliin kustakin kauppapaikalla tehdystä ostoksesta kymmenen prosenttia menee hyväntekeväisyyteen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Hyvä peli suosittelen ;D

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Kiitos tästä! Olin ajatellut ostaa tämän pelin jossain vaiheessa, mutta oikein mukavaa, että tuollainen Steam Edition pamahti ilmaiseksi jakeluun. Uutisoikaa jatkossakin tällaisista tarjouksista, mikäli vain jaksatte.

Käyttäjän Nahkakastanja kuva
Nahkakastanja

Tämän uutisen seurauksena en saanut pelkästään vain Tropicoa vaan huomasin myös Flash bundlen, josta sain kauan haluamani The Shipin ja kaksi ilmaista kopiota kavereilleni :D kiitos tästä! Vielä on 10 tuntia aikaa käydä ostamassa kyseinen bundle 0,86€ hintaan jos joku sen haluaa :D