Onko tässä vuoden vaativin pc-peli? Medal of Honor: Above and Beyond vaatii vähintään GeForce RTX 2080:n ja yli 340 gigatavua kiintolevytilaa / Uutiset / pelaaja.fi

Onko tässä vuoden vaativin pc-peli? Medal of Honor: Above and Beyond vaatii vähintään GeForce RTX 2080:n ja yli 340 gigatavua kiintolevytilaa

8.12.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9
Medal of Honor: Above and Beyond, kiintolevy, Call of Duty: Modern Warfare

Medal of Honor: Above and Beyondin laitteistovaatimukset on paljastettu. 

Respawn Entertainmentin tuleva virtuaalitodellisuusräiskintä lienee ainakin vaatimustensa valossa vuoden raskaimpia pelejä. Medal of Honor: Above and Beyondin minimivaatimuksiksi nimittäin kerrotaan Nvidia RTX 2080 -näytönohjain sekä Intelin i7 9700K -suoritin. Peli laittaa myös levytilan koetukselle, sillä Medal of Honor: Above and Beyond tarvitsee asennuksen ajaksi yli 340 gigatavua vapaata kiintolevytilaa. Asennuksen jälkeen levytilavaatimus vapautuu huomattavasti, mutta peli haukkaa silloinkin 170 Gt:n edestä tilaa suosituksen mukaiselta SSD- tai NVMe-levyltä.

Medal of Honor: Above and Beyondin vähimmäislaitteistovaatimukset ovat:

Suoritin: Intel i7 9700K tai vastaava AMD
Keskusmuisti: 16 Gt DDR4
Näytönohjain: Nvidia RTX 2080
Kiintolevy: 340 Gt vapaata tilaa asennuksen ajaksi, 170 Gt asennettuna, SSD tai NVMe suositeltava

Medal of Honor: Above and Beyond julkaistaan 11. joulukuuta Oculusille ja Steam VR:lle.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Nyt lähti tämä toivelistalta. Minulla oli pelistä aika korkeat odotukset, mutta pelikuva on sitä kaikkein tympeintä ja geneerisintä toisen maailmansodan räiskintää ja laitevaatimukset aivan naurettavat.

Millähän noituudella Respawn meinaa saada pelin pyörimään Quest 2:lla?

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Onkohan Respawn tehnyt laitevalmistajien kanssa sopparin? On meinaan aika poskettoman kovat spec:t..minultakin jää tämä kaupaan. Ainoa hyvä on muistin määrä 16 gt, muuten ihan posketon.

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Ja sitten valitellaan kun myynnit jää pieneksi ja julistetaan vr-pelit kuolleeksi.
Half-life alyx näytti tuhnullakin näytönohjaimella paremmalta ja asetukset tapissa uskomattoman hyvältä eikä siihenkään vaadittu tuollaista rautaa.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Huhhuh. 2080:n ymmärtäisi suositusvaatimuksena, mutta en oikein jaksa uskoa, etteikö peliä oikeasti vähemmälläkin saisi pyörimään. Miksi taas ruokkia ennakkoluuloja turhanpäiten?

Kiintolevyvaatimus on myös täysin absurdi. Tuo tarkoittaa, että itse en esim. pysty peliä 500GB SSD:lleni asentamaan, ellen siirrä melkein kirjaimellisesti kaikkea muuta kakkoslevynä toimivalle HDD:lle. Järkyttävä vaiva. Olisiko ehkä kannattanut eriyttää multiplayer tässäkin omaksi erilliseksi latauksekseen? Ei näissä asennusko'oissa ole muuten enää mitään järkeä.

Mutta joo, peli itse näyttää kyllä erinomaiselta sillä oletuksella, että perusräiskintä on hyvää ja sitä on pelissä paljon enemmän kuin trailereilla nähtyä skriptattua kohellusta. Trailerit esittelee paikoin melko lennokastakin menoa, mikä vr-pelin tapauksessa on minulle pikemminkin iso miinus. Miten hemmetissä ohjastat jotain moottoripyörää pimeässä metsässä vr-kontrolleilla? Jos taas pelaajan tehtävä on vain istua kyydissä ja ampua, niin sehän ei kovin kummoista pelisisältöä ole.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Tallennustilavaatimus tuntuu aika järjettömältä, mutta ehkä nuo speksivaatimukset voi ymmärtää ihan tuon VR:n puolelta; kehittäjä testannut että muuten menee pää pyörälle.

Käyttäjän Masa kuva
Masa

Melko harhaanjohtava otsikointi, kun nämä vaatimukset on selvästi ilmoitettu optimaalisen pelikokemuksen saamiseksi. Ei näitä VR-pelejä voi alhaisella reoluutiolla millään motion blurratulla 30fps:llä pelata.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Miten PS3-peliltä näyttävä putkijuoksu voi vaatia 340Gb tilaa?

Käyttäjän JussiJii kuva
JussiJii

Aikamoista kun pelille pitää olla oma kovalevy

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Menee monella jynkkyarkistot kankkulan kaivoon tolla asennustiedostolla:D
No mutta hei on kyllä oikeasti aika iso tiedosto..

Nostoja