Onko Ubisoftin yllätyspaljastus jääkautinen Far Cry? / Uutiset / pelaaja.fi

Onko Ubisoftin yllätyspaljastus jääkautinen Far Cry?

6.10.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Onko Ubisoftin yllätyspaljastus jääkautinen Far Cry?

Julkaisija Ubisoft on eilisestä saakka kiusoitellut pelaajia uudella paljastuksella.

YouTube-livelähetyksen muodossa esitetty paljastusvideo on esitellyt toistaiseksi vain luolamaalauksia. Kotaku-julkaisu kertoo kuitenkin saaneensa tiedon, jonka mukaan luvassa on Far Cry -pelisarjan seuraavan osan paljastus. Kotakun mukaan Ubisoftin sisäisistä asioista perillä olevat lähteet kertovat studion paljastavan jääkauteen sijoittuvan Far Cry Primal -toimintapelin. Myös turkkilaisen IGN-sivuston lipsahdus vahvistaa Far Cry Primalin olemassaolon, joten peliä voitaneen pitää vain virallista vahvistusta vaille tosiasiana.

Räiskintäpelisarjan edellinen osa, Himalajan vuoristoalueelle sijoittunut Far Cry 4, julkaistiin viime marraskuussa. Far Cry Primalin mahdollisesta julkaisuaikataulusta ei ole toistaiseksi tietoa. Pelin on arveltu kuitenkin hieman Far Cry 3: Blood Dragonin tapaan olevan pienempi välijulkaisu, joten Far Cry Primal saattaa saapua pelaajien käsiin pikaisellakin aikataululla.

Lähde: Kotaku, NeoGAF

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

sielä 11 tuhatta ihmistä oli odotellu monta tuntia eikä mitään ole tapahtunu >.<

Käyttäjän SilentHill kuva
SilentHill

Far Cry Instinct Predator ja Far Cry 2 (jota monet vihasi) on itelle ne sarjan parhaimmat pelit ja FC3 ja FC4 oli liian samantapaisia pelejä. Outpostien valloittamista, eläinten metsästystä, skill point systeemit jne.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jotain erilaista tässä toivoinkin kun uutisotsikkoa klikkasin. Blood Dragon oli sopivan mittainen ja erilainen kokemus, joka sen takia toimi loistavasti. En sano että sarjan pitäisi pakata kyseisen mittainen peli koteloon ja myydä sitä täyteen hintaan nykyisen sijasta, mutta sanon, että se geneerinen sivutouhuilu on aika tylsää hommaa kun sitä tekee niin paljon ja niin monessa pelissä vuodesta toiseen.

Ja itsehän en vähään aikaan ole enää näitä tarjoavia pelejä ostanut. Tosin nyt jopa vähän polttelisi tauon jälkeen hankkia tuo FC4, erityisesti kun hintakaan ei nykyään liene kovin korkea.