Onko Watch Dogs 3 kehitteillä? Hupaisat vihjailut viittaisivat siihen / Uutiset / pelaaja.fi

Onko Watch Dogs 3 kehitteillä? Hupaisat vihjailut viittaisivat siihen

18.04.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
8

Ubisoft ei ole julkistanut virallisesti toimintapelisarjansa Watch Dogsin kolmatta osaa, mutta yhtiö on viimeaikoina tuntunut viittaavan pelisarjaan sosiaalisessa mediassa ja muine hyvin epätavallisten keinojen avulla.

Epätavallisuuksista puhuttaessa tuorein vihje potentiaalisesta Watch Dogs 3:sta on tullut tekoälysovellus Samin kautta. Ubisoftin Sirin ja Alexan pelivastine saapui betaan aikaisemmin tammikuussa ja on toistaiseksi käytettävissä vain Kanadassa, joten jos et ole aiemmin kuullut koko sovelluksesta, et ole yksin.

Vaan mitä tapahtuu, kun Samilta kysyy, onko Watch Dogs 3 suunnitteilla?

Watch Dogs 3 ei ole vielä valmis, mutta viimeisin varhaisversio jota testasin on toimiva. Kehittäjät pystyvät ihmeisiin! En malta odottaa, että pääset testaamaan sitä!

Tämän ohella Ubisoft julkaisi aprillipäivän kujeiluna kovin DedSec-henkisen hakkerointikonsolin yhtiön Uplay-palveluun. DeadSec on tuttu pelisarjan salaperäisenä hakkeriorganisaationa, jonka riveissä muun muassa Watch Dogs 2:ssa pelattiin.

Muutama päivä myöhemmin Watch Dogs -pelisarjan virallisella Twitter-tilillä julkaisiin ja sitten nopeasti poistettiin lause: ”This is Everything.” Sarjan virallinen markkinointimotto on ”Everything is connected”, joten yhtymäkohtia on olemassa.

Watch Dogs 3:a ei ole kuitenkaan julkistettu vielä virallisesti, joten kaikkia yllä olevia murusia kannattaa pitää toistaiseksi vain huhuiluna.

Lähde: UbiCentral, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

DRM intensifies

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Antaa tulla vaan, kyllä minulle kelpaa.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Kyllähän näitä pelailisi ja joskus tuli peliä kokeiltua, mutta tuo ajomallinnus on jäänne jostain renesanssiajalta. Itselle se on välitön turn off kun pelissä on huono ajomallinnus jos tarkoituksena on liikkua paikasta toiseen pääasiassa autolla. Esimerkiksi: Mafia 3, Just Cause 3, Mad Max, Sleeping Dogs yms.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kunhan pelattava hahmo olisi mielekkäämpi. Kakkonen jäi ostamatta, vaikka ykkönen olikin hyvä.

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi
Lainaus gurgi

Kunhan pelattava hahmo olisi mielekkäämpi. Kakkonen jäi ostamatta, vaikka ykkönen olikin hyvä.

Ykkönen oli huono, kakkonen oli vähintäänkin hyvä.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy
Lainaus flipperi

[quote="gurgi"]Kunhan pelattava hahmo olisi mielekkäämpi. Kakkonen jäi ostamatta, vaikka ykkönen olikin hyvä.[/quote]
Ykkönen oli huono, kakkonen oli vähintäänkin hyvä.

mielipideasioita. itsekin pidin enemmän ykkösestä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse ajattelin että olisi ärsyttänyt kakkosen hipsterit enemmän mutta kyllä ne sitten ihan ok tyyppejä/hahmoja olivat. Kakkonen on kuitenkin pelinä se, mitä ykkösen olisi jo pitänyt olla, joten kakkosta minäkin näistä suosittelisin.

Käyttäjän PlayStationPlayer kuva
PlayStationPlayer

Odotan 3. Ja 2 oli parempi ku 1. 1. Oli synkkä tarina mutta myös vähän kyllästytti sitä läpäistä ja pääsin läpi ok peli. Mutta sitten kun tuli 2. Niin se olikin ihan erilainen peli. Monia asioita oltiin lisätty peliin esimerkiksi dronen ja sen rc auton. 2. Oli hauska peli olihan siinäkin omat synkät hetkensä mutta tarinallisesti jaksoin seurata sitä paremmin kuin 1. Jokaisella on omat mielipiteensä näistä ja joidenkin mielestä 1. On parempi kun se tarina otetaan vakavasti 100%. Odotan 3 julkaisua ja aion ostaa sen ja todennäköisesti myös läpäistä tarinan. Pelkään tässä pelisarjassa sitä että tämä on pakko lopettaa kun tämä tulee olemaa kokoajan CTOS kaatamista. Toivottavasti ei mennä liikaa tulevaisuuteen muuten tämä pelisarja kuolee mielestäni.

Nostoja