Ubisoft ei ole julkistanut virallisesti toimintapelisarjansa Watch Dogsin kolmatta osaa, mutta yhtiö on viimeaikoina tuntunut viittaavan pelisarjaan sosiaalisessa mediassa ja muine hyvin epätavallisten keinojen avulla.

Epätavallisuuksista puhuttaessa tuorein vihje potentiaalisesta Watch Dogs 3:sta on tullut tekoälysovellus Samin kautta. Ubisoftin Sirin ja Alexan pelivastine saapui betaan aikaisemmin tammikuussa ja on toistaiseksi käytettävissä vain Kanadassa, joten jos et ole aiemmin kuullut koko sovelluksesta, et ole yksin.

Vaan mitä tapahtuu, kun Samilta kysyy, onko Watch Dogs 3 suunnitteilla?

Watch Dogs 3 ei ole vielä valmis, mutta viimeisin varhaisversio jota testasin on toimiva. Kehittäjät pystyvät ihmeisiin! En malta odottaa, että pääset testaamaan sitä!

Tämän ohella Ubisoft julkaisi aprillipäivän kujeiluna kovin DedSec-henkisen hakkerointikonsolin yhtiön Uplay-palveluun. DeadSec on tuttu pelisarjan salaperäisenä hakkeriorganisaationa, jonka riveissä muun muassa Watch Dogs 2:ssa pelattiin.

Muutama päivä myöhemmin Watch Dogs -pelisarjan virallisella Twitter-tilillä julkaisiin ja sitten nopeasti poistettiin lause: ”This is Everything.” Sarjan virallinen markkinointimotto on ”Everything is connected”, joten yhtymäkohtia on olemassa.

Watch Dogs 3:a ei ole kuitenkaan julkistettu vielä virallisesti, joten kaikkia yllä olevia murusia kannattaa pitää toistaiseksi vain huhuiluna.

Lähde: UbiCentral, VG247

Lisää luettavaa