Onnekkaimmat kiekkosankarit pääsevät jo käsiksi NHL 16:een / Uutiset / pelaaja.fi

Onnekkaimmat kiekkosankarit pääsevät jo käsiksi NHL 16:een

11.09.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Onnekkaimmat kiekkosankarit pääsevät jo käsiksi NHL 16:een

NHL 16:n julkaisu siintää vielä viikon päässä, mutta osa pelin yleisöstä päästetään mailan varteen jo nyt.

Electronic Artsin maksullisen EA Access -jäsenyyden hankkineet voivat pelata NHL 16:tta yhteensä kymmenen tuntia etukäteen ennen pelin julkaisua. Kyseessä on pelin rajoittamaton kokoversio riippumatta siitä, onko pelin ennakkotilannut, ja kaikki kymmenen tunnin koeajon aikana saavutettu siirtyy eteenpäin varsinaiseen julkaisuversioon. Kaupan päällisiksi EA Access -jäsenet saavat 10 prosenttia alennusta kaikesta peliin ostetusta digitaalisesta sisällöstä sekä pelistä itsestään.

Valitettavasti EA Access -palvelu on tällä hetkellä saatavilla vain Xbox Onelle, joten PlayStation 4 -pelaajat joutuvat tällä kertaa odottamaan julkaisupäivään asti. Perinteistä demoversiota pelistä ei tulla julkaisemaan siitäkään huolimatta.

NHL 16 ilmestyy Suomessa 17. syyskuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: EA Sports NHL (Twitter), EA Sports, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itse en kauheasti EA:n pelejä pelaa mutta onhan tuo EA Access ihan selvästi rahansa arvoinen systeemi. Sonylla taas logiikka kohdallaan kun ei muka nähdä tätä tarpeellisena :D No, hyvä kilpailun kannalta että on vähän eroa konsolien tarjonnassa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Enpä vieläkään maksaisi EA Accesista, vaikka tämä on hyvä yritys. Minua ainakin korpeisi, jos pääsisin pelaamaan peliä nyt kymmenen tuntia ja joutuisin odottamaan viikon jatkamista ja joutuisin vielä maksamaan kokemuksesta. Jos ostan pelin joka tapauksessa, niin tämä on turhaa. Pelin kokeiluun ja ostopäätöksen tekoon varmasti ihan jees.

En kyllä ymmärrä miksi Sony ei ottanut tätä pleikkarille, vaikka palvelu on arvoton minulle, mutta joku voisi siitä jotain arvoa löytää.

Nostoja