Opas Bullworthin koulun tytöille / Uutiset / pelaaja.fi

Opas Bullworthin koulun tytöille

2.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
2

Bullworthin koulu voi olla kauhea paikka huutavien opettajien, haisevien poikien ja ärsyttävien sääntöjen takia. Seuraavasta sääntökokoelmasta löytyvät kuitenkin tärkeimmät käyttäytymisohjeet tytöille, joita pojat pilkkaavat jatkuvasti. Opas helpottaa varsinkin ensimmäisiä viikkoja pahamaineisessa koulussa.

1. Ota rauhallisesti poikien kanssa

Älä ole liian tyrkky. Pojat pitävät haasteista, joten koettele heitä, kunnes saat kukkakimpun ja helliä sanoja. Älä ole koskaan halpaa treffiseuraa. Jos poika todella pitää sinusta, hän kuluttaa rahaa ilomielin. Kaupungissa on runsaasti kauppoja, joista saa esimerkiksi suklaarasioita, joten älä pelkää haluta niitä! Joskus pojat yrittävät suudella puhumattakaan sinulle. Pidä huoli, että juttelette tarpeeksi ja pidätte toisianne vain kädestä ennen ensisuudelmaanne. Jos hän on tyly, kävele vain pois.

sweethearts.jpg

2. Pysy kaukana Lolasta!

Lola on todellinen pahis, tai ainakin haluaa muiden ajattelevan niin. Hän seurustelee Johnny Vincentin kanssa, mutta kaikki sanovat hänen suudelleen ainakin puolia vanhemmista oppilaista. Lolalla on todella huono iho, mutta hän meikkaa vahvasti, joten sitä on vaikea huomata. Jos näet häntä koulussa, hän ei todennäköisesti huomioi sinua: häntä kiinnostavat vain pojat. Pysyttele kaukana hänestä!

playing jonny.jpg

3. Älä tappele tyttöjen lepotiloissa

Yritä olla joutumatta tappeluihin tyttöjen huoneistoissa. Bullworthin tyttöjen täytyy pitää yhtä, opiskella ahkerasti, näyttää kauniilta ja taistella hankalia poikia vastaan.

squabble.jpg

4. Säilytä hyvä maine

Beatrice on erityisen älykäs ja auttaa joskus nuorempia tyttöjä läksyissä. Hän oleskelee usein nörttien kanssa kirjastossa. Beatricilla on edelleen hammasraudat, mikä paistaa hänen arasta olemuksestaan. Hän ei ole ilkeä, mutta muut tytöt kiusaavat häntä. Siksi hänet voi löytää usein itkemästä erilaisista paikoista. Vältä Beatricin kaltaista asemaa, mutta pidä silti huoli jokapäiväisistä tehtävistäsi.

beatrice.jpg

5. Koulupuvusta huolehtiminen

Bullworthissa käytetään vihreää koulupukua. Pidä huoli, että se on aina silitetty ja puhdas.

This seasons fashions.jpg

6. Ystävysty Mandyn kanssa

Kuntoilu pitää pojat kiinnostuneena tytöistä, ja Mandy on yksi koulun suosituimmista kauniimman sukupuolen edustajista. Hän voi tehdä kirjaimellisesti mitä vain. Mandy on yksi Bullhornien cheerleadereista ja on seurustellut Ted Thompsonin, joukkueen quarterbackin kanssa jo vuosia. Opettajat ihailevat häntä yhtä paljon kuin oppilaatkin. Uusien tyttöjen pitäisi pysyä hyvissä väleissä Mandyn kanssa, vaikkeivät he tästä pitäisikään. Olemalla suositun ihmisen ystävä muutkin hyväksyvät sinut. Valitettavasti Mandy voi välillä olla todellinen ämmä ja on ilkeä käytännössä kaikille. Kaikki tietävät, että hän on liian laiha ja haluaa malliksi.

wow mandys hot.jpg

7. Opiskele ahkerasti

Suurin osa Bullworthin pojista ovat liian tyhmiä tai pitävät opiskelua tylsänä. Koulun tytöt ovat paljon poikia älykkäämpiä ja saavat aina parempia arvosanoja. Kovassa työnteossa ei ole mitään väärää. Bullworthin koulusta poistuttuaan tytöt saavat työpaikkoja ja pomottelevat poikia mielin määrin. Joka tapauksessa, jotkut tunnit voivat olla oikeasti hauskoja, jos olet innostunut.

dear diary.jpg

8. Ensisuudelma

Muista varoa yleisen pusukoneen mainetta. On tärkeää olla harkitseva ja varmistaa, että poika on oikeasti kiinnostunut sinusta ennen suutelemista. Jos molemmilla on hammasraudat, olkaa varovaisia, sillä ei ole mitään nolompaa kuin juuttua kiinni suustaan ja mennä terveydenhoitajalle. Oikean paikan löytäminen on tärkeää. Suosi hämäriä ja romanttisia sijainteja ensisuudelmalle.

kissing in the moonlight.jpg

9. ÄLÄ KOSKAAN hyväksy poikien temppuilua

Jos poika yrittää puristaa takamustasi, potkaise häntä vyön alle ja juokse karkuun. Luvaton ja ei haluttu fyysinen kontakti poikien kanssa on täysin kiellettyä ja johtaa suuriin rangaistuksiin. Opettajat tarkkailevat jatkuvasti oppilaiden käyttäytymistä ja saavat syylliset varmasti kiinni. Älä koskaan päästä poikia helpolla tempuistaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

En ymmärrä mitä hyötyä tuosta on. Eihän "Bully:sa" pelata tytöllä... Ja jos tuolla oikeasti tarkoitettaisiin pelaajan neuvomista tyttöjen ihastuttamisessa, niin tuo olisi voitu kirjoittaa pelaajan (pelin) näkökulmasta.

________
Play4ever

Käyttäjän Pelaaja_Ossi kuva
Pelaaja_Ossi

Tämä on yksi pelin Feature-jutuista, jonka tarkoituksena on kertoa enemmän koulun tytöistä. Nämä Feature-jutut kertovat enemmän pelin sisällöstä. Joskus ne ovat pelaajan kannalta tärkeämpiä, joskus eivät.

Nostoja