Opi seikkailun salat Lightning Returns: Final Fantasy XIII:n uudella videolla

Square Enixin uusin Lightning Returns: Final Fantasy XIII -video pureutuu tulevan pelin mekaniikkoihin käyden läpi muun muassa taistelujen toimintaa.

14.10.2013 21:12

Final Fantasy XIII -saaga pääsee jo kolmanteen osaansa ensi vuonna nähtävän Lightning Returnsin myötä, mutta täyttä kierrätystä lähestyvän pelikokemuksen ei silti pitäisi olla. Square Enix on nyt maanantaina julkaissut tulevasta pelistään kahdeksan minuuttia pitkän esittelyvideon, joka käy läpi muutamia uudistuksia.

Erityisesti videolla pyritään esittelemään tuoreeseen kuosiin iskettyä taistelujärjestelmää. Valikkokikkailujen sijaan suorempiin napinpainalluksiin luottavat yhteenotot pyrkivät nyt tarjoamaan hieman toiminnallisempaa kontaktia taisteluihin ilman, että kamppailut kuitenkaan hylkäävät myöskään vuoropohjaisia juuria.

Taistelujen ohella videolla päästään näkemään lisäksi myös esimerkiksi ympäristöjen rakennetta ja pelin tarjoamia muokkausmahdollisuuksia.

Eurooppaan Lightning Returns: Final Fantasy XIII saadaan helmikuun 14. päivä. Pelaamaan sitä pääsee niin Xbox 360:llä kuin PlayStation 3:llakin.

Lisää luettavaa