Opi tarina ikonisen aseen taustoista – Assassin's Creed Odyssey laajenee isosti ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Opi tarina ikonisen aseen taustoista – Assassin's Creed Odyssey laajenee isosti ensi viikolla

27.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ubisoft on päivännyt Assassin's Creed Odysseyn ensimmäisen maksullisen tarinalisärin. Uuden kolmiosaisen Legacy of the First Blade -kampanjan käynnistävä ensimmäinen episodi saapuu 4. päivä joulukuuta ja on osa pelin noin 40 euron hintaista kausikorttia.

Uusi kampanja tutustuttaa seikkailijat Dariusiin, joka tunnetaan ensimmäisenä assassiinien piiloterää käyttäneenä henkilönä. Uusien tarinakäänteiden lisäksi laajennukseen kuuluukin mukaan myös uusia varusteita ja kykyjä avattavaksi, mistä kaikesta kiusoitellaan tuoreella trailerilla.

Uuden kampanjan kaksi viimeistä episodia ovat tulosa ensi vuoden keväällä. Sen jälkeen Odyssey on saamassa lisäksi yhtä pitkän Atlantikseen keskittyvän tarinakampanjan. Jokaisen maksullisen lisärin välissä luvassa on myös pieniä annoksia uutta ilmaista tarinapelattavaa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Itse odotan enemmän kolmosen ja Liberationin Remastered versioita, kuin näitä DLC:tä. Pääpeliä en ole vielä edes aloittanut, vaikka ostin erikoisversion julkaisussa. Origins on myös vielä pelaamatta :). Sen ajattelin ensi vuonna pelata läpi, kun pääsen ensiksi muutaman vanhan pelin läpi.