Ori and the Will of the Wisps esiteltiin viimein, tulossa ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Ori and the Will of the Wisps esiteltiin viimein, tulossa ensi vuonna

11.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Ori and the Blind Forestin jatko-osa Ori and the Will of the Wisps on saanut ensimmäisen syvällisemmän videoesittelyn.

Uusin traileri fiilistelee yhä jonkin verran tarinalla, mutta mässäilee muuten runsaalla pelikuvalla. Se varmistaakin pelin olevan taas sivulta kuvattu hyvin Metroid-henkinen seikkailu, jota on edeltäjäänsä nähden monipuolistettu varsinkin monilla uusilla kyvyillä.

Ori and the Will of the Wisps ilmestyy Xbox Onelle ja Windows 10 -koneille ensi vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Voi miksi sen pitää olla XboX One ja Windows 10. Miksi ei switch/ps4 tai windows 7 :(

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Heppulinen

Voi miksi sen pitää olla XboX One ja Windows 10. Miksi ei switch/ps4 tai windows 7 :(

Tämän aiempi osa eli ensimmäinen oli yksi syistä ostaa Xbox One ja en kadu yhtään - erityisesti kun nyt tulee tämä jatko-osakin (sekä Gearsia sun muuta). Tietenkin aina olisi parempi jos saisi valita millä pelin voi pelata mutta tämä nyt on tätä.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Tätä on tullut odotettua jo jonki aikaa. Onnesta bloodstained tulee tämän vuoden aikana, niin saa metroidvania nälkää taas kuriin.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

On kyllä mieletön tämä Ori -pelisarjan soundtrack! Ihan vilunväreitä menee :)

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Minusta tällaiset pelit olisivat enemmän kotonaan Switchillä. Noh, ihanpa sama tietysti itselle, kun en omista boksia eikä PC:llä pelaaminen kiinnosta.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen
Lainaus zappah

[quote="Heppulinen"]Voi miksi sen pitää olla XboX One ja Windows 10. Miksi ei switch/ps4 tai windows 7 :([/quote]Tämän aiempi osa eli ensimmäinen oli yksi syistä ostaa Xbox One ja en kadu yhtään - erityisesti kun nyt tulee tämä jatko-osakin (sekä Gearsia sun muuta). Tietenkin aina olisi parempi jos saisi valita millä pelin voi pelata mutta tämä nyt on tätä.

Pelasin ykkösosan steamista, eli ei tarvinnut ostaa Xbox Onea sen takia. Toivoin sen olevan näin kakkosen kanssa myös, koska oli niin hyvä peli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus Heppulinen

Pelasin ykkösosan steamista, eli ei tarvinnut ostaa Xbox Onea sen takia. Toivoin sen olevan näin kakkosen kanssa myös, koska oli niin hyvä peli.

Good for you, kuten muillekin pc-pelaajille, ja yleensäkin että on vara valita alustansa. Itse pelaan vain konsoleilla ja ihan ongelmitta olisin voinut ostaa Onen vaikka pelkästään Oria varten.

Eiköhän se jatko-osakin tule pc:lle kun MS:llä on tuo yksinoikeus-homma nykyisin lähes aina niin että sekä Onelle että pc:lle. Ilmeisesti ne lanseerasivat koko homman vain ärsyttääkseen pilkunviilaajia, joiden mielestä tuo ei ole yksinoikeus. Samat jannut tuskin sanaakaan sanovat kun jokin peli tulee sekä PS3:lle, PS4:lle ja/tai Vitalle/PSP:lle. Tai ainakin kovin vähän siitä ollaan äänessä tuohon MS:n vastaavaan verrattuna.

Käyttäjän jutetsu kuva
jutetsu

MS:llä ei ole enää yksinoikeuksia.

Nostoja