Orleansin neitsyt – Japanin malliin! / Uutiset / pelaaja.fi

Orleansin neitsyt – Japanin malliin!

20.07.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
4

Japanilainen pelinkehittäjäryhmä Level 5 työstää PSP-käsikonsolille taktista kevytroolipeliä Jeanne d’Arcista. Sen pitäisi päätyä Japanin markkinoille talven aikana.

Koska tämän puolimyyttisiin mittoihin kasvaneen poikatytön tarinassa ei ilmeisesti riitä perusmuodossa tarpeeksi seksiä, Level 5 lyö mukaan ainakin demoneita kiusaamaan englantilaisten joukkojen ohella Ranskan kansallissankaria.

Famitsu-lehdestä käännetyn ennakon perusteella pelitapahtumat sijoittuvat Orleansin neitsyen tarinan innoittamaan fiktiiviseen maailmaan. Se tarkoittaa jutun perusteella, että jos todellinen Jeanne d’Arc vain houri saavansa viestejä kristittyjen jumalalta satavuotisen sodan taisteluiden lomassa, pelissä se tapahtuu konkreettisesti.

Pelin tarina alkaa ilmeisesti kun 17-vuotias Jeanne d’Arc juhlii ja paikalle pelmahtaa pahahenkiä. Sitten Jumala neuvoo nuorta naista pätkimään pirua miekalla. Siitä se lähtee, ja mystisestä rannekorusta.

Kuulostaa hilpeän reikäpäiseltä visiolta, ja vaikkei peli olisikaan teknisesti kummoinen, sen juonikuvioista saattaa saada iloa. Vielä kun tietäisi julkaistaanko peliä koskaan Euroopassa…

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Äähh juuri kun ehdin päteä konsolirope-osastolla :)

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Koska tämä peli tulee Level-5:lta, uskon että tulemme näkemään mahtavan pelin. Olisiko tämä jopa eka JRPG PSP:lle joka ei ole portattu muilta konsoleilta?

Käyttäjän Santos kuva
Santos

Toivotaan, että pelin päähenkilö on vakuuttavampi kuin Milla Jovovich samasta aiheesta kertovassa leffassa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ikävä kyllä näyttää siltä, että japsi-versio kyseisestä henkilöstä on raiskattu.

Nostoja