Orleansin neitsyt Level-5:n käsittelyssä / Uutiset / pelaaja.fi

Orleansin neitsyt Level-5:n käsittelyssä

27.03.2007 // Kirjoittanut: Riot
10

Japanilainen pelintekijäryhmä Level-5 on kuumaa kamaa.

Tiimin DS-peli Professor Layton and the Mysterious Village majailee Japanin myydyimpien pelien listalla viikosta toiseen. Level-5 on viime vuosina saanut tottua menestykseen, sillä porukan käsialaa ovat myös jättihitit Dragon Quest: Journey of the Cursed King ja piakkoin Euroopassa PS2:lle julkaistava Rogue Galaxy. Molemmat ovat erinomaisia roolipelejä, eikä Level-5 kulje tulevaisuudessakaan kauas roolipelilinjaltaan.

Studiolla on tuotannossa Sonyn kustantama White Knight Story -roolipeli PlayStation 3:lle, mutta sitä ennen pääsemme käsiksi PSP:lle julkaistavaan Jeanne d'Arc -roolipeliin.

Peli sekoittaa katolisen kirkon pyhimykseksi nousseen Jeanne d'Arcin elämää fiktioon. Orleansin neitsyen tarina on istutettu Ranskaa muistuttavaan fantasiaympäristöön, jossa on örkkejä, lohikäärmeitä ja taikavoimia.

Pelaajan maksimissaan seitsenhenkisen ryhmän voi koostaa 14 eri hahmosta. Hahmojen kykyjä voi yhdistää vuoropohjaisissa taisteluissa erikoishyökkäysten suorittamiseen.

Kuvien ja viime vuonna Tokyo Game Show -messuilla nähtyjen videoiden perusteella Level-5 jatkaa upeaa kuvasuunnitteluaan, jossa se käyttää cel shading -hahmoja. Pelillä luvataan olevan pituutta noin 40 tuntia.

Jeanne d'Arcin Yhdysvaltain julkaisu on vahvistunut elokuulle, joten eurojulkaisuakin voidaan varovaisesti odotella tälle vuodelle.

anime0011_00299.jpgjeanne03.jpgjeanne06.jpgjeanne09.jpgjeanne11.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Japsi versio löytyy =)
Peli on todella nätti PSPn ruudulla.
Kielikynnys hieman hankaloittaa pelaamista.

-Karibu

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

näyttää kyllä nätiltä..
mutta eurojulkaisu kestänee kauan taas :/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onko tämä kovinkin samankaltainen Fire Emblemin kanssa?

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Roolipeli alustana psp, loistavaa. Ja viellä Level 5:sen käsialaa. Japsiropeista pitävänä tämä peli pitää pistää kyllä merkille Monster hunter portablen viereen.

Käyttäjän marko karinkanta kuva
marko karinkanta

Tämän tulen hankkimaan ja rogue galaxy tulee varmaan olemaan Playstation 2:sen viimeisin ostoni.

Käyttäjän Apinaboy kuva
Apinaboy

Ehkä PSP:n parasta grafiikkaa ainakin kuvien perusteella. Ja tuosta Rogue Galaxysta vielä että taitaa olla minunkin viimeinen PS2-ostokseni koska vuonna 2007 tuli/tulee vaan Okami, FFXII, GoW2 ja tuo Rogue Galaxy. Muistan lukeneeni jostain muinaisesta Pelaaja-lehdestä että tekijät väittävät että peliin menee ainakin 200 tuntia. Olisi kyllä siistiä jos olisi näin mutta en kuitenkaan usko. Toivottavasti siitä tulee vähintäänkin yhtä hyvä kuin Dragon Questista. Onkohan Pelaajaan tulossa ensitesti siitä tai jotain?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Orleansin neitsyen tarina on istutettu Ranskaa muistuttavaan fantasiaympäristöön, jossa on örkkejä, lohikäärmeitä ja taikavoimia."

Voi *****! Alkaa palamaan käämit! Miksei samantien lisätä natseja, ydinpommeja ja tankkeja? Tekisivät OIKEAN roolipelin, eikä tuollaisen ihmepaskan, joka on otettu 100-vuotissodan Ranskasta. Näkyy muutenkin, että ideat alkaa olla vähissä, kun historiaakin pitää alkaa raiskaamaan. Mitä ***** ideaa?

KEKSIKÄÄ JOTAIN UUTTA!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Voi *****! Alkaa palamaan käämit! Miksei samantien lisätä natseja, ydinpommeja ja tankkeja? Tekisivät OIKEAN roolipelin, eikä tuollaisen ihmepaskan, joka on otettu 100-vuotissodan Ranskasta. Näkyy muutenkin, että ideat alkaa olla vähissä, kun historiaakin pitää alkaa raiskaamaan. Mitä ***** ideaa?

KEKSIKÄÄ JOTAIN UUTTA!!!"

Huh, kun helpotti.

PS. Taistelusysteemi on kopioitu suoraan Fire Emblemistä -_-

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jeanne näyttää Marchelta Final Fantasy Tactics Advancesta. Pistää miettimään...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei hyvältä näytä (tällä hetkellä keskiarvo n. 65/100):

http://www.metacritic.com/games/platforms/psp/jeannedarc?q=Jeanne