Osallistu Pelaaja-lehden lukijoiden Vuoden peli 2019 -äänestykseen! / Uutiset / pelaaja.fi

Osallistu Pelaaja-lehden lukijoiden Vuoden peli 2019 -äänestykseen!

10.12.2019 // Kirjoittanut: Toimitus
3
Osallistu Pelaaja-lehden lukijoiden Vuoden peli 2019 -äänestykseen!

Tervetuloa äänestämään Pelaaja-lehden ja Pelaaja.fin lukijoiden valintaa vuoden peliksi 2019! Toimitus tekee valintansa vuoden peliksi vuodenvaihteen jälkeen ilmestyvässä tammikuun numerossa, mutta haluamme numeroon mukaan myös teidän äänenne!

Pelaajan toimitus on laatinut vastausvaihtoehdot vuoden isoimpien nimien tai viime vuonna vähintään 7/10 pistettä Pelaaja-lehdessä saaneiden arvostelujen pohjalta, mutta löydät lopusta myös avoimen vastausvaihtoehdon mahdollista puuttuvaa suosikkiasi varten.

Listasta voi halutessaan valita useamman pelin, mutta toivomme vastaajien valitsevan maksimissaan kolme suosikkiaan.

Äänestys päättyy torstaina 19. joulukuuta 2019 kello 12:00. Voittajat julkistetaan Pelaaja-lehden tammikuun numerossa!

Vastauksen voi halutessaan jättää anonyymisti.

Äänestä vuoden peliä 2019 täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Eipä tullut mieleenkään, että Beat Saber olisi ollut tämän vuoden peli, mutta niinhän se näköjään menikin, että sitäkin roikotettiin vuoden päivät Early Accessissa ja julkaistiin "virallisesti" vasta nyt toukokuussa.

Jos valintoja ei koske mikään sen kummempi vaalisalaisuus, niin äänestin Death Stranding, Destiny 2: Shadowkeep ja Beat Saber.

Käyttäjän meecca kuva
meecca

En ole moneen vuoteen äänestänyt näissä, kun harvoin kerkeän pelaamaan pelejä julkaisuvuotenaan. Luin listan läpi ja Apex legends on ainut peli, jota noista olen pelannut. Backlogi siis kasvaa vain. Moni kyllä kiinnostaa (death stranding, disco elysium, RE2 jne).
Tänä vuonna on pelattu läpi ainakin persona 5 (ng+), uncharted 1&2, witcher: thronebreaker, fire emblem: fates conquest ja revelations + dlc, xenoblade chronicles x, mario & luigi dream team RPG. Näiden lisäksi moninpeleinä tullut pelattua BFV, Overwatch ja Apex Legends. Viime vuoden tomb raiderin taidan vielä tämän vuoden puolella aloittaa. Usean pelilaitteen omistamisessa on se huono puoli, ettei aika riitä millään pelata kaikkea kiinnostavaa.

Käyttäjän Dante83 kuva
Dante83

Sekiro: Shadows die twice ehdottomasti!

Nostoja