Oscar-palkittu kynäilijä vetovastuuseen Ubisoftin The Division -leffasta

Jake Gyllenhaalin ja Jessica Chastainin tähdittämä The Division -leffa on saanut varsin ansioituneen ohjaajan ja käsikirjoittajan taakseen Stephen Gaghanista.

20.1.2017 16:02

Ubisoft on vahvistanut käsikirjoittajan ja ohjaajan sillä parhaillaan työn alla olevalle The Division -elokuvalle. Molemmat vastuurooleista on ottanut vastaan Stephen Gaghan, joka on aiemmin kynäillyt Oscarin arvoisesti vuonna 2000 debytoineen Trafficin ja saanut myös parhaan käsikirjoituksen Oscar-ehdokkuuden viisi vuotta nuoremmasta Syriana-leffasta.

Jo aiemmin elokuvaan on vahvistettu mukaan näyttelijät Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Interstellar)  ja Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Brokeback Mountain). Kaksikko auttaa myös leffan teossa omien tuotantoyhtiöidensä voimin.

The Divisionin lisäksi Ubisoftilla on suunnitteilla myös useita muitakin leffaprojekteja. Esimerkiksi Splinter Cellin, Ghost Reconin, Watch Dogsin ja Rabbidsin olisi vielä määrä saada omat elokuvansa. Splinter Cell -projektiin mukaan on jo kiinnitetty Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, Legend), kun taas Ghost Reconin kanssa Ubisoft saa apua Michael Baylta. Joulukuussa ulos saatiin myös jo Michael Fassbenderin tähdittämä Assassin’s Creed -pätkä.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa