Oscar-voittaja Mahershala Ali saattaa nyt myös Madden-sarjan tarinatilojen maailmaan / Uutiset / pelaaja.fi

Oscar-voittaja Mahershala Ali saattaa nyt myös Madden-sarjan tarinatilojen maailmaan

10.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Tarinatiloista näyttää muodostuneen uusi trendi EA Sportsin urheilupeleissä. Ensin viime vuonna FIFA 17 sisälsi oman The Journeyksi kutsutun tarinatilansa, ja tänä vuonna sellainen on ujutettu mukaan FIFA 18:n lisäksi nyt myös Madden 18:aan.

FIFA 18:n The Journey: Hunter Returns -tilassa keskeisessä osassa nähdään jälleen edellispelissäkin päähenkilö toiminut Hunter, kun Maddenin omassa Longshot-nimisessä tilassa seurataan NFL-mahdollisuutta tavoittelevaa Devin Wade -nuorukaista. Alkuvuodesta Moonlight-elokuvalla Oscar-pystin voittaneella Mahershala Alilla on hänelläkin rooli Maddenin tarinatilassa.

Ohessa trailerit FIFA 18:n ja Madden 18:n tarinatiloista. FIFA saa julkaisunsa 29. syyskuuta, kun uuden Maddenin aika koittaa elokuun lopulla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Availen shampanjat sitten kun tämä löytyy änäristä.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä snaketus

Availen shampanjat sitten kun tämä löytyy änäristä.

Ehkä se saadaan siihenkin sarjaan, nyt kun EA on huomannut että se oli tuottava lisäys FIFA:n kohdalla. Veikkaan, että lisäävät tarinamoodin urheilupeleihinsä sarja per vuosi jotta voivat markkinoida tätä "suurta innovaatiota" mahdollisimman useana vuotena ilman suuria paineita että pitäisi kehittää jotain oikeasti mullistavaa. Eipä sillä, etteikö tarinamoodi olisi kiva lisä ja etteivätkö EA:n urheilupelit minulle maistuisi, mutta on vain hieman surkuhupaisaa, miten suuret pelifirmat lypsävät harvat uudet ja piristävät ideansa niin kuiviin että parin vuoden päästä porukka jo vihaa niitä.