Osta PS Vitan WipEout -lisäosa, lataa PS3-peli ilmaiseksi. PS3 omistajille ilmaiset Vita-lisärit

PlayStation 3:n ja PS Vitan WipEout-pelaajia hemmotellaan. Cross-buylla ilmaiset pelit alustasta riippumatta.

20.6.2012 09:04

WipEout-pelaajia hemmotellaan upeasti. Sony julkaisi WipEout HD- ja HD Fury -lisäsisältöpaketit PS Vitan verkkokauppaan tänään. Lisäosat vaativat WipEout 2048:n toimiakseen, mutta kokonaisuus toimii yhdessä PS3-versioiden kanssa.

Merkittävintä paketeissa on laajennettu Cross-Play -tuki. Tuen avulla kaikki PS Vita -pelaajat voivat mitellä PS3-pelaajien kesken ja päinvastoin.

Tarjous houkuttaa varmasti, sillä PS Vitan lisäosien ostajat saavat ilmaisen latausoikeuden PS3-versioihin, kun taas PS3-pelien omistajat saavat ladattua Vita-pelit ilmaiseksi.

WipEout Complete Game Pack sisältää WipEout HD:n ja Furyn yksinpelikampanjat, kaksistoista rataa ja niiden pelikuvat, neljä Zone Mode -rataa ja 25 ajoneuvoa, joista yksi on tarkoitettu Zone Mode -pelitilaan.

Hinta: 12,99 euroa

WipEout HD Game Pack sisältää WipEout HD:n yksinpelikampanjan, 12 rataa, kahdeksan pelikuvaa ja 13 ajoneuvoa, joista yksi on tarkoitettu Zone Mode -pelitilaan.

Hinta: 7,99 euroa

WipEout HD Fury Game Pack sisältää Furyn yksinpelikampanjan, 12 rataa, neljä pelikuvaa ja neljä Zone Mode -rataa, 25 alusta, joista yksi on tarkoitettu Zone Mode -pelitilaan.

Hinta: 7,99 euroa

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa