Ostaisitko tason 25 Destiny-hahmon 30 eurolla? Nyt se on mahdollista / Uutiset / pelaaja.fi

Ostaisitko tason 25 Destiny-hahmon 30 eurolla? Nyt se on mahdollista

16.12.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7

Destiny-räiskintäpelin pelaajat voivat nyt välttää osan pelistä maksua vastaan.

Bungien viime vuoden syyskuussa julkaistu Destiny on saanut vastikään uusia maksupaketteja. Paketit tarjoavat pelaajille mahdollisuuden korottaa hahmonsa suoraan tasolle 25 pelaamatta. Tason 25 hahmon ohella Destinyn uudet maksupaketit sisältävät yhden alaluokan kaikkine kykyineen sekä aseiden kokemuspistekertymää korottavia kulutusesineitä.

29,95 euron hintaiset paketit ovat tarjolla kaikille pelin kolmesta hahmoluokasta. Tasokorotus ei kuitenkaan tee uusia tulokkaita autuaaksi, sillä Destinyn tasokatto on tällä hetkellä 40. Lisäksi pelissä pärjääminen edellyttää joka tapauksessa myös korkeatasoisen varustuksen hankkimista.

Lähde: PlayStation Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vastaus otsikkoon: en ostaisi. Ei ole mitään järkeä ostaa peliä, joka perustuu grindaamiseen ja sitten ohittaa suuri määrä pelaamista rahalla. Mikäli tätä mallia vähän väännetään, niin voidaan päätyä tilanteeseen, jossa saadaan grindata ihan helvetisti enemmän koska halutaan että ihmiset maksavat "ohituskaistoista".

Minua ei haittaa että peleissä (joihin se kuuluu) on grindausta, kunhan sitä ei ole tehty sen vuoksi että saadaan ihmiset turhautumaan ja raottamaan kukkaroitaan. Tämä on myös yksi syy miksi en pelaa mobiilipelejä: ne on suunniteltukin rahalla pelaamiseen vaikka se mahdollisuus järjettömälle grindaamisellekin aina löytyy.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tämän innoittamana odottelen nyt sitä Mariota, jos voin ostaa ikuisen kuolemattomuuden, 99 elämää ja suoran tien viimeiseen kenttään, jottei vaan tarvitsisi nauttia matkan varrella olevista kentistä ja haasteesta.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

liiian kallis... 15e ois ollu maksimi mitä vois maksaa siitä et saa pelistä kaiken unlockattua

mun mielest muutenki epäreilua että isoimmat julkaisijat vie tälleen kaikkien pelaajien rahat ja sitte pienet pelitalot jää täysin ilman rahaa.. kuluttajilla on kuitenki aina se vakio summa käytettävissä aina peleihin..

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Onpa kallis. Just eilen hankin koko saagan 50 eurolla (ovh. 89). Siihen sisälty pääsy tolle levulle 25. Oli kiva skipata nopeesti ne questit jotka jo beta ja alfan aikana pelasin. Eihän sitä olis tarvinnu päivittää jos ei olis halunnu. Kukin päättäköön ite.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro
Lainaus käyttäjältä zappah

Mikäli tätä mallia vähän väännetään, niin voidaan päätyä tilanteeseen, jossa saadaan grindata ihan helvetisti enemmän koska halutaan että ihmiset maksavat "ohituskaistoista".

Periaatteessa tämä on mahdollista, mutta ainoastaan hetkellisesti. Koska tässähän on taas se kuluttaja, jolla on suurin vaikutusvalta ja tuo grindaus jos viedään liian pitkälle, niin aivan varmasti pelaajat lopettaa pelaamisen. Ja sehän ei taas tiedä hyvää pelinkehittäjän kannalta.

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

Sama asia kuin yksinpelattavassa ei online pelissä ostaisit kortin jolla pääset pelin puoleen väliin, joten mikä järki? Menee koko maku pelaamisesta tuollaisten oikopolkujen myötä.

Käyttäjän NikoDeus kuva
NikoDeus

Deleted comment

Nostoja