Ota ensimmäinen tuhti silmäys Assassin's Creed Roguen pelikuvaan / Uutiset / pelaaja.fi

Ota ensimmäinen tuhti silmäys Assassin's Creed Roguen pelikuvaan

13.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle matkalle olevasta Assassin's Creed Roguesta on julkaistu ensimmäiset laajat pätkät pelikuvaa.

Kahdella noin kahdeksan minuutin videollaan Ubisoft on pyrkinyt esittelemään niin Roguen meri- kuin maaosuuksia. Mereen keskittyvällä videolla kehittäjät käyvät läpi varsinkin jään vaikutusta seilaamiseen kuin myös pelaajien aluksia valloittavia vihollisia. Maassa tapahtuvan toiminnan osalta esittelyn on vuorostaan saanut varsinkin pelin hiippailupuoli.

Kauppoihin Assassin's Creed Rogue löytää tiensä marraskuun 11. päivä. Pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle saapuva Assassin's Creed Unity vuorostaan julkaistaan jo lokakuun 28. päivä. Myös siitä löytää ohesta uuden Gamescom-trailerin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän the big bang kuva
the big bang

Toi Rogue on vähän meh. AC IV:ssä oli jopa mielenkiintoinen miljöö. Varmaan tulee hankittua PC:lle Steam Saleista.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On kyllä jo niin selkeä kopio aiemmasta pelistä että ei tuosta täyttä hintaa ainakaan viitsi maksaa. Unitykin menee varmaan alennuksesta ostoon kun näillä näkymin uutta konsolia tulee vasta joskus paljon myöhemmin.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental
Lainaus käyttäjältä the big bang

Toi Rogue on vähän meh. AC IV:ssä oli jopa mielenkiintoinen miljöö. Varmaan tulee hankittua PC:lle Steam Saleista.

Roguehan ei alustavasti näytä olevan tulossa PC:lle lainkaan? PC:lle saattaisinkin hommata tämän, jos tästä jollakin ilveellä tulisi hyvä, ja sattuisi kyseiselle alustalle ilmestymään. Mutta vähän heikolta näyttää, varmasti tehty vain nimen vuoksi, jotta saadaan hieman helppoa rahaa niiltä, joilta ei vielä löydy nykyisiä konsoleita. Unity kiinnostaa enemmän, ainakin ennakkotietojen perusteella siinä on sentään pyritty muuttamaan ja hiomaan peliä ihan perustasollakin, mikä on hyvä merkki.

Käyttäjän nikpro kuva
nikpro

Samanlainen remake edellisestä osastaan, kuten uusin bäfäkin.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Rogue, Unity... monta näitä oikein tulee, mä oon jo ihan sekaisin. Noh eipä sinällään tuu hankittua, toi Rogue näytti ihan täysin samalta kun Black Flag jota kokeilin ja jaksoin pelata sen tunnin.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Haha :D
Tulin huoneeseen kun kaveri katsoi tuota AC Roguen Arctic Naval Gameplay -pätkää ja luulin sitä oikeasti joksikin parodia-videoksi, missä AC 4:n tekstuurit ja skinit on vaihdettu talvisiksi ja taustalle lisätty teennäinen ja typerä muka-cool ääni kertomaan pelin "uusista" ominaisuuksista ja parista uudesta valas-skinistä.

Harmikseni kyseessä ei ollutkaan parodia pelien liukuhihna-tuotanto rahastus-politiikasta, vaan kyseessä olikin oikea liukuhihna rahastus -peli