Ota ensimmäinen videovilaus Battlefield 1:n syyskuiseen laajennukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Ota ensimmäinen videovilaus Battlefield 1:n syyskuiseen laajennukseen

11.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Battlefield 1:n seuraava maksullinen laajennusosa In the Name of the Tsar on esittäytynyt kevyesti tuoreella trailerilla. E3-messujen alla julkaistu video fiilistelee hieman jo uuden sisällön hyisillä maisemilla, joiden saattamana Venäjä ja sen armeija saadaan ensimmäistä kertaa isommin peliin.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa In the Name of the Tsarille ei ole vielä vahvistettu, joskin käsiksi siihen pitäisi päästä joskus vielä tulevan syyskuun aikana. Kaiken kaikkiaan se tuo peliin kuusi uutta karttaa, kuten myös lisää varusteita ja ajoneuvoja. Naissotilaatkin pääsevät samalla hekin rintamalle.

In the Name of the Tsarin jälkeen Battlefield 1 saa vielä ainakin kaksi isompaa lisäosaa. Nämä ovat joulukuussa saapuva Turning Tides ja ensi vuoden alkuun tavoiteltu Apocalypse.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Juu, kuten tuohon Battlefront II -uutiseen kommentoin, pitäisi korkata ylipäätänsä tämä BF1 joskus tässä. Lisäreitä en kyllä ole näillä näkymin ostamassa vaikka hienolta näyttävätkin.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Vaikka Battlefield 1 on minulle maistunut oikein hyvin, on tämä DLC-politiikka ollut aika typerää. Odotan tätä seuraavaa laajennusta mielenkiinnolla, mutta on suuri pettymys, että se julkaistaan vasta syyskuun paikkeilla. Välit DLC-pakettien välillä ovat liian pitkät. Battlefield 4:ään tuli 5 laajennusta siinä ajassa missä BF1 saa 2.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Itse puolestaan ajattelen BF1 kohdalla niin, että hitaampi julkaisutahti saa minut palaamaan pelin pariin vielä ensi vuonnakin (omistan Premiumin) ja toivottavasti senkin jälkeen, jos vain pelaajia riittää. Eli pelistä riittää iloa pidemmäksi aikaa, jos ei pelitunneissa mitattuna niin ainakin oikean elämän vuosissa. Ja ajattelen myös niin, että jos tämä jää ainoaksi AAA-tason WW1-räiskinnäksi vuosikausiin, niin mieluustikin venytän sen elinkaarta mahdollisimman pitkäksi. Ja vielä kolmantena pointtina, jos tämä hitaampi DLC-julkaisutahti tarkoittaa, että tekevät seuraavaa emopeliä vuoden pidempään, niin sehän on parempi kuin että 1 vuodessa DLC:t ulos ja seuraavana vuonna "uusi" kiirehditty Bäfä josta puuttuu innovaatio ja uutuudenviehätys.

That said, ymmärrän kyllä jos joku haluaa vaan saada DLC:t kolutuksi nopeammin, että voi sitten keskittyä muihin peleihin. Kyllähän tämä hidas julkaisuaikataulu tavallaan pakottaa sitoutumaan peliin pitkäksi aikaa, varsinkin jos on ostanut Premiumin kuten minä. Eri asia sitten kokeeko sen pakotteena vai kannustimena. :)

Nostoja