Ota kaveri mukaan räiskimään – Ghost Recon: Breakpoint sai ilmaisen kaveripassin / Uutiset / pelaaja.fi

Ota kaveri mukaan räiskimään – Ghost Recon: Breakpoint sai ilmaisen kaveripassin

31.03.2020 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Ghost Recon Breakpoint

Ubisoftin sissisotapeli Ghost Recon: Breakpoint tarjoaa kesäkuuhun asti omistajilleen mahdollisuuden kutsua kaverin mukaan räiskimään ilmaiseksi. Passi on saatavilla heti ja poistuu käytöstä 16. kesäkuuta.

Omistaja voi kutsua konsoleilla Live Gold- tai PS Plus -jäsenyyden omistavan pelitoverinsa mukaan yhteistyöpeliin maksutta. Tietokoneella ominaisuus on luonnollisesti ilmainen.

Kehittäjät ilmoittivat ominaisuudesta tuoreessa blogipostauksessaan, jossa pelin kerrottiin saavan myös ilmaisen, kuusi tuntia pelattavissa olevan kokeiluversion. Kaveripassin käyttö vaatii kokeiluversion olevan asennettuna. Kuuden tunnin aikaraja ei kuitenkaan lyhenny yhdessä pelatessa.

Pelin ilmainen kokeiluversio ei ole saatavilla pelaajille, jotka pelasivat peliä viime viikon ilmaisajalla yli kuusi tuntia. Tällä ajalla pelanneet pystyvät kuitenkin hyödyntämään kaveripassia samalla tavalla kuin muutkin.

Ghost Recon: Breakpoint on kulkenut kivisen tien. Peli julkaistiin hyvin bugisena ja täynnä kritiikkiä herättäneitä mikromaksuja. Ubisoft on sittemmin korjaillut peliä muun muassa poistamalla osan mikromaksuista, sekä korjailemalla pahimpia bugeja.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja