Ota mukava asento, Old Man's Journey fiilistelee vielä ennen kesää / Uutiset / pelaaja.fi

Ota mukava asento, Old Man's Journey fiilistelee vielä ennen kesää

6.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kuluva kuukausi on saamassa vielä oman osansa kevyen rauhallisesta seikkailupelattavasta. Toukokuun 18. päivä latauskauppoihin ilmaantuu Old Man's Journey, jolta odotettavissa on satunnaisilla pulmilla rytmitetty elämää, menetystä ja toivoa käsittelevä matkailutarina.

Old Man's Journey on uusi peli itävaltalaiselta Broken Rules -indiestudiolta. Samainen yhtiö on työstänyt aiemmin Secrets of Raetikonin, Yet it Movesin ja Chasing Auroran kaltaisia tuotoksia useille erilaisille alustoille. Old Man's Journeya pelaamaan päästään sekä Windows- ja Mac-koneilla että Android- ja iOS-laitteilla.

Pelin julkaisupäivä vahvistettiin uudella trailerilla, joka tarjoilee myös hieman uutta pelikuvaa nimikkeestä. Alle on ujutettu myös pari varhaisempaa videota Old Man's Journeyn tarjonnasta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mukavan rennon oloinen teos. Kauhean monipuoliselta tuo ei ainakaan videoiden perusteella vaikuta, joten vähän epäilyttää että kuinkahan paljon pelillä on lopulta annettavaa. Pelimekaniikan puolesta olisi kyllä mahdollista tarjota pelailtavaa runsaastikin. Pidetäänpäs tämä teos mielessä.