Ota PS4-yksinoikeus Gravity Rush 2 ja Nier: Automata testailuun tänään / Uutiset / pelaaja.fi

Ota PS4-yksinoikeus Gravity Rush 2 ja Nier: Automata testailuun tänään

22.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

PlayStation Storessa on tänään torstaina mielenkiintoinen päivä demojen kannalta. Jo nyt kirjoitushetkellä saataville on ehtinyt tupsahtaa kokeiluversio PlatinumGamesin ja Square Enixin toimintaroolipeli Nier: Automatasta, ja kahdeksalta illalla kehiin pitäisi ilmestyä maiskuteltavaksi myös palanen Gravity Rush 2:ta.

Gravity Rushiin liittyen Sony on lisäksi vahvistanut, että tapaninpäivänä katseltavaksi saadaan Gravity Rush Overtureksi kutsuttu animaatio, joka toimii eräänlaisena kytköksenä ensimmäisen ja toisen Gravity Rush -pelin välillä. Animaation on tehnyt Rebuild of Evangelionista tuttu Studio Khara, ja sen voi katsoa ilmaiseksi PlayStationin YouTube-kanavalta.

Mitä tulee vielä uuteen Nier-peliin, on Square Enix julkaissut siitä tällä viikolla myös tuoreen pienoistrailerin, jossa vilautellaan pelistä löytyviä Dragon Quest- ja Final Fantasy -aiheisia erikoisaseita. 

Pelikaksikosta Gravity Rush 2 julkaistaan PlayStation 4:lle 18. tammikuuta. Nier: Automataa päästään pelaamaan Euroopassa 10. maaliskuuta. Siitä on tekeillä myös pc-versio, jonka julkaisuajankohdasta ei vielä ole täyttä varmuutta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

GR2 demo latautumassa ja animea odotan innolla! Kuten itse peliäkin!

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Olen NieR: Automatan demon pelannut nyt muutaman kerran läpi ja täytyy sanoa, että... onpa tulossa helvetin hyvä peli! Okei, se ehkä näyttää kohtalaiselta PS3-peliltä eikä nu gen -killer apilta, mutta oikeastaan parempi niin. Ei NieR: Automata taida kuitenkaan olla NieR muuta kuin nimessä, Kauniin ja kummallisen toimintaropen sijasta se on kaunis ja kummallinen puhdasverinen toimintapeli. Pelattavuus vain on niin itkettävän hienoa, että ei voi mitään. Varsinkin, kun kontrollit voi kustomoida haluamikseen. Lähtee ennakkotilaukseen heti, kun välipäivinä menen tutkailemaan pelikauppojen post christmas -saleja.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Molemmat pelit kiinnostaa kyllä mutta ei niin paljon, että ostaisi uutena. Gravity Rush oli ihan mukavaa touhua mutta tarina oli ihan turhaa höttöä, kuin jotain lauantai-aamun piirrettyä. Pelattavuuskin toisti itseään mutta kyllä sen läpi jaksoi pelata ja sen, olikohan max. 20 euroa maksaa.

Nier: Automata on taas sellainen peli, että sitä en uskalla ostaa ennen arvostelua ja omaa testausta. Nyt ei ehdi kuitenkaan testata, sillä sen verran on backlogia että keskityn mieluummin siihen kuin että testaisin jotain peliä, innostuisin ja ostaisin lisää pelattavaa.